Sosiskalı qarnı yarıq börək
Ərzaqlar:
2 ədəd börək yuxası
4 ədəd sosiska
2 ədəd pomidor
1 ədəd şirin bibər
1 baş soğan
1 ədəd yumurta
1/2 st süd
1/2 st birki yağı (arzuya görə yağın yarısını əridilmiş kərə yağı istifadə edə bilərsiniz)
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Soğana duz və yağ əlavə edib qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.
Sosiskalari nazik halqa doğrayırıq.
Doğranmış sosiskaları qovrulmuş soğana əlavə edib 5-10 dəqiqə qovururuq.
Pomidoru yuyub təmizlədikdən sonra qabığını soyub xırda doğrayırıq.
Bibəri yuyub təmizlədikdən sonra xırda doğrayırıq.
Qovrulmuş sosiskanın üstünə bibər ilə pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovururuq.
Zövqə görə duz və istiotunu tökürük.İçliyimiz hazırdı.
Yumurta ağını, südü və qalan yağı qarışdırırıq.Yumurta sarısını üzünə saxlayırıq.
Yuxanın birini sərib qarışıqla isladırıq.İkinci yuxanı da sərib qalan qarışıqla isladırıq.
Yuxanı bıçaq vasitəsilə 8 hissəyə kəsirik.
Yuxanın enli tərəfinə içlikdən qoyub bükürük.
Qaba kağız sərib yığdıqdan sonra üstünə yumurta çəkib bıçaq vasitəsilə ortadan az kəsirik. Üstünə çörəkotu səpirik.
210 dərəcə qızdırılmış sobada üzü tamam qızaranadək bişiririk.

Nuş olsun!









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Ozanın filmi 12 dekabrda yayımlanacaq
Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var
Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir
"Canlı oxumaq hər kəsin başı üçün deyil" – Şəbnəm Tovuzlu
Hüseyn: Ayselin sənəti Aşıq Samirənin sənətindən yüksəkdir
Niyə hamı kökəlir? - AÇIQLAMA
Hansı kosmetoloqlardan razı qalmısız? - SORĞU