Tam Barel: Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi

Tam Barel: Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin TarifiAlbalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi üçün Tərkibi
3
hissə
yumurta
1.5
su şüşəsi
şəkər tozu
2/3
su şüşəsi
süd
bir
hissə
təzə sıxılmış limon suyu
bir
su şüşəsi
Günəbaxan yağı
3
su şüşəsi
Şöhrət
bir
paket
qabartma tozu
bir
paket
vanilin
1/4
çay qaşığı
duz
bir
hissə
qızardılmış limon qabığı
Doldurma üçün:
250
qram
Albalı
3
yemək qaşığı
şəkər tozu
2 -ci
yemək qaşığı
nişasta

Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifinin İpucu
Quru maddələri ələkdən keçirdikdən sonra ayrı bir qabda saxlayın. Doldurma kremini soyuduqdan sonra istifadə edin.Təzə sıxılmış limonlu süd qarışığı kekslərin yüksəlməsinə səbəb olacaq.

Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi Necə Hazırlanır?
Doldurmağı hazırlamaqla başlayırıq. Albalı, dənəvər şəkər və nişastanı sous qabına qarışdırın və aşağı istilikdə bişirməyə başlayın. Albalı şirələrini buraxacaq. Təxminən 5 dəqiqə bişirin, qarışıq mürəbbədən bir az maye sous tutarlılığına çevrilənə qədər və soyumağa buraxın.
Fırını 180 dərəcəyə qoyun və əvvəlcədən qızdırmağa başlayın.
Quru maddələri un, qabartma tozu, vanillin və duzu bir qabda qarışdırın.
Ayrı bir qabda yumurta və şəkəri 2-3 dəqiqə mikserlə çalın.
Bir stəkan suyun altına limon suyu tökün, üzərinə şüşə dolana qədər süd əlavə edin. Yumurta qarışığına limonlu süd əlavə edin.
Qarışığa günəbaxan yağı əlavə edin və mikserlə bir neçə saniyə qarışdırın.
Quru maddələri süzün və qarışığa əlavə edin. Tərkibi homojen olana qədər bir qarışdırıcı ilə qarışdırın, çox döyülməyin. Qızardılmış limon qabığını əlavə edin və qarışdırın.
Muffin qəliblərinin altına 2 xörək qaşığı keks xəmiri qoyun.
Üzərinə 1 xörək qaşığı albalı sousu qoyun (maye hissədən çox albalı hissəsini qoymağa diqqət edin).
Sosu yenidən xəmir xəmiri ilə örtün və qızdırılan sobada 20 dəqiqə bişirin.
Fırından çıxardıqdan sonra ən az 10 dəqiqə soyudun və kalıbdan çıxarın, limon və vanil qoxusunu izləyin və mətbəxinizə gələn sevdiklərinizlə paylaşın.

Mətbəx     Baxılıb: 1536   Tarix: 16 avqust 2021
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az hamiləlik geymler 2024 kosmetoloq frans subert haqqinda elm haqqında aforizmlər tutma reseptleri ana haqqinda atalar sozleri burcler haqqinda aysel vətən qaynana hakista muellim seiri