Tam Barel: Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi

Tam Barel: Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin TarifiAlbalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi üçün Tərkibi
3
hissə
yumurta
1.5
su şüşəsi
şəkər tozu
2/3
su şüşəsi
süd
bir
hissə
təzə sıxılmış limon suyu
bir
su şüşəsi
Günəbaxan yağı
3
su şüşəsi
Şöhrət
bir
paket
qabartma tozu
bir
paket
vanilin
1/4
çay qaşığı
duz
bir
hissə
qızardılmış limon qabığı
Doldurma üçün:
250
qram
Albalı
3
yemək qaşığı
şəkər tozu
2 -ci
yemək qaşığı
nişasta

Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifinin İpucu
Quru maddələri ələkdən keçirdikdən sonra ayrı bir qabda saxlayın. Doldurma kremini soyuduqdan sonra istifadə edin.Təzə sıxılmış limonlu süd qarışığı kekslərin yüksəlməsinə səbəb olacaq.

Turş Albalı Doldurulmuş Limon Muffin Tarifi Necə Hazırlanır?
Doldurmağı hazırlamaqla başlayırıq. Albalı, dənəvər şəkər və nişastanı sous qabına qarışdırın və aşağı istilikdə bişirməyə başlayın. Albalı şirələrini buraxacaq. Təxminən 5 dəqiqə bişirin, qarışıq mürəbbədən bir az maye sous tutarlılığına çevrilənə qədər və soyumağa buraxın.
Fırını 180 dərəcəyə qoyun və əvvəlcədən qızdırmağa başlayın.
Quru maddələri un, qabartma tozu, vanillin və duzu bir qabda qarışdırın.
Ayrı bir qabda yumurta və şəkəri 2-3 dəqiqə mikserlə çalın.
Bir stəkan suyun altına limon suyu tökün, üzərinə şüşə dolana qədər süd əlavə edin. Yumurta qarışığına limonlu süd əlavə edin.
Qarışığa günəbaxan yağı əlavə edin və mikserlə bir neçə saniyə qarışdırın.
Quru maddələri süzün və qarışığa əlavə edin. Tərkibi homojen olana qədər bir qarışdırıcı ilə qarışdırın, çox döyülməyin. Qızardılmış limon qabığını əlavə edin və qarışdırın.
Muffin qəliblərinin altına 2 xörək qaşığı keks xəmiri qoyun.
Üzərinə 1 xörək qaşığı albalı sousu qoyun (maye hissədən çox albalı hissəsini qoymağa diqqət edin).
Sosu yenidən xəmir xəmiri ilə örtün və qızdırılan sobada 20 dəqiqə bişirin.
Fırından çıxardıqdan sonra ən az 10 dəqiqə soyudun və kalıbdan çıxarın, limon və vanil qoxusunu izləyin və mətbəxinizə gələn sevdiklərinizlə paylaşın.

Mətbəx     Baxılıb: 1702   Tarix: 16 avqust 2021
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

gozel gorunmek reseptler makiyaj instagram ana və körpə yanıltmacalar stil və moda gullu cantalar kosmetika ağır itki pehriz qadin.az tərəzi bürcü birlik haqqinda