Tez hazırlanan ZƏRİF LİMONLU PEÇENYE - FOTO

Tez hazırlanan ZƏRİF LİMONLU PEÇENYE - FOTOTərkib:
- 60 qr kərə yağı
- 100 qr şəkər tozu
- 1 yumurtanın ağı
- 1 limon
- 40 qr qarğıdalı nişastası (yoxdursa, kartof nişastasından istifadə edə bilərsiniz)
- 200 qr un (1 stəkandan bir qədər az)
- 1 ç.q. qabartma tozu
- pudra (üzərinə səpmək üçün)
Hazırlanması:
1. Yumşaq kərə yağı şəkər tozu ilə mikserlə yaxşı qarışdırılır.
2. Yumurtanın ağı əlavə olunur, çalınır.
3. Limonun sedrası (sarı qabığı) sürtgəclə soyulur, şirəsi sıxılır, kütləyə əlavə olunur.
Tez hazırlanan ZƏRİF LİMONLU PEÇENYE - FOTO4. Nişasta əlavə olunur, qarışdırılır.
5. Una qabartma tozu əlavə olunur, qarışdırılır, ələnir, yağlı-şəkərli kütləyə əlavə olunur, qarışdırılır, x.mir yoğrulur. Zərif, əllərə yapışmayan xəmir alınır.
6. Xəmirdən qoz boyda tikələr götürün, yumurlayın, perqament sərilmiş tavaya düzün.
7. Peçenyeləri barmaqlarınızla yastıladın.
Tez hazırlanan ZƏRİF LİMONLU PEÇENYE - FOTO8. Sobanı qabaqcadan 175 C qədər qızdırın, peçenyeni 8-12 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2316   Tarix: 26 may 2019
f Paylaş

xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

turlar.az

sonxeber.az qadin sayti geyim seçimi makiyaj instagram seks haqqinda milli yeməklər toy ideyalari toxuma və əl işləri kosmetika masturbasiya nedir azerbaycan ana haqqinda bayati rus dilini oyrenek 2ci ders azerb clpaq qadinlari