Turş gilas salatı
(Azərbaycanın milli salat növlərindən biri)
Ərzaqlar:
1 st tumu çıxardılmış turş gilas (təzə ya da konserv olunmuş)
2 ədəd qırmızı baş soğan
Keşniş, nanə
duz
Hazırlanması:
Əgər təzə gilas olsa, təmizləyib yuduqdan sonra tumunu çıxardırıq.Gilasın tumunu çıxardıqdan sonra iki hissəyə bölürük.
Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra halqa doğrayırıq və halqaları bir-birindən ayırırıq.
Gilası, göyərtini, soğanı və zövqə görə düzu töküb qarışdırırıq.
Salatımız hazırdı.
Nuş olsun!









Əməkdar artist Özbəkistanda yeni il şənliyində - FOTO
Taro Emir Tekin Hülya Avşarla eyni layihədə
Qızı Vasif Məhərrəmliyə qadağa qoydu
Fanatının 100 minlik təklifini rədd etdi
Qarsız qış sağlamlığımıza zərər vurur - Psixiatr
Dünyanın ən sağlam qidası şüyüd imiş... - SİYAHI
Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?
Nadir Qafarzadə baba oldu - Foto
Orhan Gencebayın həyatı film olacaq
Kristina Aqilera Eyfel qülləsinin liftində qaldı
2025-ci ilin ən məşhur aktyorları açıqlandı - SİYAHI
Dar geyinən qadınlara xəbərdarlıq
Saç tökülməsinə səbəb olan 9 mühüm faktor – xəbərdarlıq
Şəbnəm Tovuzlunun oğlu ÇEMPİON OLDU
Çayxorlara pis xəbər