Turş gilas salatı
(Azərbaycanın milli salat növlərindən biri)
Ərzaqlar:
1 st tumu çıxardılmış turş gilas (təzə ya da konserv olunmuş)
2 ədəd qırmızı baş soğan
Keşniş, nanə
duz
Hazırlanması:
Əgər təzə gilas olsa, təmizləyib yuduqdan sonra tumunu çıxardırıq.Gilasın tumunu çıxardıqdan sonra iki hissəyə bölürük.
Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra halqa doğrayırıq və halqaları bir-birindən ayırırıq.
Gilası, göyərtini, soğanı və zövqə görə düzu töküb qarışdırırıq.
Salatımız hazırdı.
Nuş olsun!









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Keçmiş xanımı Mustafanı məhkəməyə verdi - Aliment ödəmir
Orxan Lökbatanlı xanımına biznes qurdu
Blok 3 konsertlərini ləğv etdi
Uşaqdan böyüyə hamı bəh-bəhlə yeyir - Beynin düşməni olan 6 qida
Səhərlər qətiyyən yemək olmaz, ancaq bütün restoranların menyusunda var
Libido artıran qida əlavəsi ilə bağlı xəbərdarlıq - İlk dəfə qeydə alındı: Sağlam qadında belə
Saqqızla bağlı məşhur mif puç oldu
Qışda axşam 7-dən sonra yeməyi dayandırın - Yoxsa
Ata olmaq üçün riskli yaş açıqlandı - Tək qadınlarda deyilmiş
Bu qidaları birlikdə yeməyin – dietoloq təhlükəni açıqladı
Mirasını dövlətə bağışlayacaq