Turş gilas salatı
(Azərbaycanın milli salat növlərindən biri)
Ərzaqlar:
1 st tumu çıxardılmış turş gilas (təzə ya da konserv olunmuş)
2 ədəd qırmızı baş soğan
Keşniş, nanə
duz
Hazırlanması:
Əgər təzə gilas olsa, təmizləyib yuduqdan sonra tumunu çıxardırıq.Gilasın tumunu çıxardıqdan sonra iki hissəyə bölürük.
Göyərtiləri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra halqa doğrayırıq və halqaları bir-birindən ayırırıq.
Gilası, göyərtini, soğanı və zövqə görə düzu töküb qarışdırırıq.
Salatımız hazırdı.
Nuş olsun!









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Siyavuş Kərimidən Almaxanıma cavab: CƏFƏNGİYATDIR
Kökəlmə başlayıbsa, bu vitamin çatışmır
Bu üsulla ömrümüz 150 il olacaq - yeni preparat
Pərəstişkarlarının sürprizi Qaqanı ağlatdı - FOTO
Aktrisadan həyat yoldaşına eşq etirafı - Yaxşı ki, varsan
Evdə nəmlik və kifə qarşı 7 effektli bitki - Ekspert məsləhəti ilə
Hər gün zeytun yağı içdi, başına elə şeylər gəldi ki
İki vitaminin istifadəsində diqqət - Ekspertlər xəbərdarlıq edir
Kim boynuna alacaq ki, rüşvət alıb yerləri satmışam' - Almaxanımdan AÇIQLAMA
Heç evdə olmurdu, əcəl onu apardı' - Xuraman
Kainat gözəli' müsabiqəsinin qalibi bəlli oldu