Xəmiraşı
Ərzaqlar:
300-400 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti
1 st bişmiş lobya
1 ədəd baş soğan
2 x.q əridilmiş kərə yağı
1ç.q nanə qurusu
Duz
Istiot
Zövqə görə keşniş və şüyüd
Xəmir üçün:
1 st un
1 yumurta
1/4 ç.q duz
Su aparanadək (ilıq su)
Yuxanı yaymağa əlavə 2-3 x.q un
Hazırlanması:
Una yumurta, duz və su əlavə edib normal xəmir yoğururuq.
Bir kündə olur.
Çəkilmiş ətə söğanı sürtgəcdən keçirib duz və istiot töküb qarışdırırıq.
Balaca küftəciklər hazırlayırıq.
Kündəni un töküb nazik yuxa yayırıq.
Yuxanı unlayırıq.
Oxlova bükürük.

Oxlovu içindən çıxardırıq.
Bıçaq vasitəsi ilə nazik lentvari kəsirik.

Su qaynamağa başlayanda duz töküb küftəcikləri icinə tökürük. Kəfini yığdıqdan sonra yağını tökürük. 30 dəqiqə qaynayır.Sonra lobyanı da əlavə edirik.
Yeməyin suyunu qarışdıra-qarışdıra kəsdiyimiz xəmi tökürük.
15-20 dəqiqə qaynayır. Sonra zövqə görə keşniş və şüyüd xırda doğrayıb tökürük. Nanə qurusu əlavə edirik.
Bir daha duzuna baxıb yetərincə duzunu töküb istiotunu əlavə edirik.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr