Aşpazların kiçik sirləri

Aşpazların kiçik sirləriSarımsağın dadını sevirsinizsə, qoxuya görə ondan imtina etməyə dəyməz. Olduqca faydalı tərəvəzi yemək yeyəcəyiniz qaba sürtün.
Bildirchin.az bildirir ki, ciyərin sərt alınmaması üçün onu sonda duzlayın.
Piroqun üst hissəsinin yanmaması üçün üstünə nəm kağız yerləşdirin.
Qaynadılmış yumurtanı doğrayarkən yumurta sarısının ovulmaması üçün bıçağı isti suya batırıb doğrayın.
Lobyanın bişirərkən rəngini itirməməsi üçün tavanın qapağını açıq saxlayın.
Badımcanın acı alınmaması üçün onu sıxıb duzlayın. Az sonra soyuq su ilə yuyun.
Fındığı qabığından daha tez təmizləmək üçün onu qaynar suda 3 dəqiqə saxlayın. Qurulayın və soymağa başlayın.
Ətin qıpqırmızı qızarması üçün onun üzərinə xama və ya bal çəkin.
Şorbanın daha ləzzətli olması üçün onu oddan götürməzdən öncə yerkökü şirəsi əlavə edin.
Salata xüsusi dad qatmaq üçün ona vanil əlavə edin.

Mətbəx     Baxılıb: 2108   Tarix: 18 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az maskalar makiyaj etmek qaydalari hamilelikde qidalanma qripdə nə etməli saglamliq vetene aid bayatilar kəpək intim munasibetler novruza aid hakistalar gözellik sekisler masturbasiya nedir