Badımcan küküsü
Ərzaqlar:
8 ədəd orta ölçülü badımcan
2 baş soğan
3 ədəd yumurta
2 x.q un
1 ç.q sumax
50 q kərə yağı
1/2 st qoz ləpəsi
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanın və badımcanın qabığını soyub yuyub 2-3 yerə bölürük.
Hər ikisini ət maşınından keçiririk. Tənzifdə sıxıb acı suyunu tamam çıxarırıq. Elə sıxmaq lazımdır ki, suyu qalmasın quru olsun.
Qozu xırda doğrayırıq.
Qabda sıxdığımız badımcan ilə soğanı, qozu, unu, sumağı qarışdırırıq.
Yumurtanı, duzu və istiotu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.
Tavada yağ qızdıqda qarışığı tökürük.


Bir tərəf bişdikdə astaca o biri tərəfini də çevirib bişiririk.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr