Badımcan küküsü
Ərzaqlar:
8 ədəd orta ölçülü badımcan
2 baş soğan
3 ədəd yumurta
2 x.q un
1 ç.q sumax
50 q kərə yağı
1/2 st qoz ləpəsi
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanın və badımcanın qabığını soyub yuyub 2-3 yerə bölürük.
Hər ikisini ət maşınından keçiririk. Tənzifdə sıxıb acı suyunu tamam çıxarırıq. Elə sıxmaq lazımdır ki, suyu qalmasın quru olsun.
Qozu xırda doğrayırıq.
Qabda sıxdığımız badımcan ilə soğanı, qozu, unu, sumağı qarışdırırıq.
Yumurtanı, duzu və istiotu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.
Tavada yağ qızdıqda qarışığı tökürük.


Bir tərəf bişdikdə astaca o biri tərəfini də çevirib bişiririk.
Nuş olsun!









Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti
3 həftədən çox davam edən öskürək bu ölümcül xəstəliyin xəbərçisidir
Bu qidalar səni xərçəng edə bilər - Mütəxəssislər xəbərdarlıq edir
Efirləri sponsorları olanlar ələ keçirib' - Əməkdar artist
Kim Kardaşyan süni intellekt səbəbindən imtahandan kəsildi