Baharat sousu və sitrus ilə toyuq resepti
Nahar üçün nə bişirəcəyinizi düşünürsünüzsə, bu yemək sizin xilaskarınız olacaq. Toyuq yeməkləri süfrələrimiz üçün əvəzolunmazdır, amma heç vaxt belə toyuq yeməmisiniz ... Budur ədviyyat sousu ilə sitrus toyuq resepti ...
MATERYALLAR
6 toyuq barabanı
2 toyuq göğsü
2 qan portağal
2 ədəd naringi
1 əhəng (yaşıl limon)
Ədviyyat sousu üçün:
1 çay qaşığı qızardılmış zəncəfil
2 ulduzlu anason
1 çubuq darçın
Yarım stəkan zeytun yağı
2 xörək qaşığı nar şərbəti, duz
FABRİKASİYA
Ədviyyat sousu üçün bir qabda zəncəfil, ulduz anis və darçın götürün, zeytun yağı, nar şərbəti və duz əlavə edin və yarım saat buraxın. Portağal , naringi və əhəng dilimləyin və yağlı kağız ilə örtülmüş bir çörək qabına qoyun. Toyuq parçalarını ədviyyatlı sousa batırın və sitrus meyvələrinin üzərinə qoyun. Tepsini çörək kağızı və sonra alüminium folqa ilə örtün. Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 30 dəqiqə bişirin. Vaxtın sonunda çörəkçilik kağızını və folqa çıxarın və toyuqlar yaxşı qızarana qədər bişirin.
f Paylaş








8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
Öd kisəsi ağrıyanda nə etməli? - 5 MƏSLƏHƏT
"Wednesday" serialının üçüncü mövsümünün çəkilşləri fevral ayında başlayacaq
Ürək hüceyrə terapiyasını daha təhlükəsiz edən YENİ ÜSUL
Maska'nın aktyoru vəfat etdi - FOTO
Zərərli bilinirdi, ömrü uzadırmış - Alimlər təsdiqlədi
Reanimasiyadan çıxan aktyor ilk dəfə açıqlama verdi
Hamiləlik planlayan qadınlar lakdan uzaq dursun - Sonsuzluq yaradır
Kolbasanın üstündə bu söz varsa, qəti almayın
Ərbil toy fotolarını sildi
Ürək sağlamlığı üçün ideal şam yeməyi açıqlandı
Təzyiq dərmanının tərkibində təhlükəli maddə aşkarlandı
Çağla prokuror rolunu canlandıracaq