Baharat sousu və sitrus ilə toyuq resepti

Baharat sousu və sitrus ilə toyuq reseptiNahar üçün nə bişirəcəyinizi düşünürsünüzsə, bu yemək sizin xilaskarınız olacaq. Toyuq yeməkləri süfrələrimiz üçün əvəzolunmazdır, amma heç vaxt belə toyuq yeməmisiniz ... Budur ədviyyat sousu ilə sitrus toyuq resepti ...
MATERYALLAR

6 toyuq barabanı
2 toyuq göğsü
2 qan portağal
2 ədəd naringi
1 əhəng (yaşıl limon)
Ədviyyat sousu üçün:

1 çay qaşığı qızardılmış zəncəfil
2 ulduzlu anason
1 çubuq darçın
Yarım stəkan zeytun yağı
2 xörək qaşığı nar şərbəti, duz
FABRİKASİYA

Ədviyyat sousu üçün bir qabda zəncəfil, ulduz anis və darçın götürün, zeytun yağı, nar şərbəti və duz əlavə edin və yarım saat buraxın. Portağal , naringi və əhəng dilimləyin və yağlı kağız ilə örtülmüş bir çörək qabına qoyun. Toyuq parçalarını ədviyyatlı sousa batırın və sitrus meyvələrinin üzərinə qoyun. Tepsini çörək kağızı və sonra alüminium folqa ilə örtün. Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 30 dəqiqə bişirin. Vaxtın sonunda çörəkçilik kağızını və folqa çıxarın və toyuqlar yaxşı qızarana qədər bişirin.

Mətbəx     Baxılıb: 2050   Tarix: 14 sentyabr 2021
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

turlar.az

toy makiyajlari donlar 2025 geyim dəbləri tursu qovurma aysel əlizadənin toyu tərəzi bürcü tehsile aid atalar sözləri kosmetika gəncə aydin sani ağır itki haxista kahfe fali