Baharat sousu və sitrus ilə toyuq resepti
Nahar üçün nə bişirəcəyinizi düşünürsünüzsə, bu yemək sizin xilaskarınız olacaq. Toyuq yeməkləri süfrələrimiz üçün əvəzolunmazdır, amma heç vaxt belə toyuq yeməmisiniz ... Budur ədviyyat sousu ilə sitrus toyuq resepti ...
MATERYALLAR
6 toyuq barabanı
2 toyuq göğsü
2 qan portağal
2 ədəd naringi
1 əhəng (yaşıl limon)
Ədviyyat sousu üçün:
1 çay qaşığı qızardılmış zəncəfil
2 ulduzlu anason
1 çubuq darçın
Yarım stəkan zeytun yağı
2 xörək qaşığı nar şərbəti, duz
FABRİKASİYA
Ədviyyat sousu üçün bir qabda zəncəfil, ulduz anis və darçın götürün, zeytun yağı, nar şərbəti və duz əlavə edin və yarım saat buraxın. Portağal , naringi və əhəng dilimləyin və yağlı kağız ilə örtülmüş bir çörək qabına qoyun. Toyuq parçalarını ədviyyatlı sousa batırın və sitrus meyvələrinin üzərinə qoyun. Tepsini çörək kağızı və sonra alüminium folqa ilə örtün. Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 30 dəqiqə bişirin. Vaxtın sonunda çörəkçilik kağızını və folqa çıxarın və toyuqlar yaxşı qızarana qədər bişirin.
f Paylaş








İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Öd kisəsi ağrıyanda nə etməli? - 5 MƏSLƏHƏT
Qoncanın yeni layihəsi bəlli oldu
Həyat yoldaşımın ilk evlilikdən olan oğulları ilə dostam
Kamilə Nəbiyeva oğul anası oldu
Ölkədə qriplə bağlı ümumi vəziyyət AÇIQLANDI
Röya qardaşına avtomobil hədiyyə etdi
"Məsum" görünən mayonezin ölümcül riskləri
Yeni il "yolka"ları barədə ciddi xəbərdarlıq - Evə gətirdiyimiz təhlükə