Bananlı qaymaqlı tort

Bananlı qaymaqlı tortƏrzaqlar: Bananlı qaymaqlı tort

250 q peçenye

200 q kərə yağı

2 x.q kakao

İç üçün:

3 x.q şokolad yağı

3 ədəd banan

20 q kərə yağı

2 x.q şəkər tozu

Krem üçün:

200 q qaymaq

2 x.q şəkər kirşanı

1/2 ç.q vanil

Hazırlanması:

Peçenyeləri əlimizlə əzirik.

Bananlı qaymaqlı tortƏzilmiş peçenyeyə kakaonu qarışdırırıq.

Bananlı qaymaqlı tortYağı əridib peçenye ilə qarışdırırıq.

Bananlı qaymaqlı tortPeçenye qarışığını qaba yayıb, soyuducuya qoyuruq.

Bananlı qaymaqlı tort20 q olan kərə yağını tavaya töküb bananları yarı bölüb, iki yerə kəsirik üstünə şəkər tozu əlavə edib, yağda hər iki üzünü qızardırıq.

Bananlı qaymaqlı tortPeçenyeni soyuducudan çıxarıb şokalad yağını içinə çəkirik.

Bananlı qaymaqlı tortBananlar soyuyana qədər yenə soyuducuya qoyuruq. Banan soyuyanda peçenyeni çıxarıb bananı içinə düzürük.

Bananlı qaymaqlı tortQaymaq ilə şəkər kirşanını və vanili çalırıq.

Bananlı qaymaqlı tortÇalınmış qaymağı bananların üstünə tökürük.

Bananlı qaymaqlı tortZövqə görə tortun üzünə doğranmış qoz ya da kakao tozu səpib bəzəyə bilərsiniz.

Hazır tortu  2 saat soyuducuda saxladıqdan sonra süfrəyə veririk.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6174   Tarix: 08 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

turlar.az

hamiləlik geyim şəkilləri həkim məsləhəti fransiz qadinlari erotik fantaziya kətələr her sey daxil kosmetika novruza aid hakista vətən haqqında bayatı bakire eqreb klitor