Boyun və onurğadakı xırçıltı bu xəstəliyin əlamətidir

Boyun və onurğadakı xırçıltı bu xəstəliyin əlamətidirBoyun və onurğa sütunundakı xırçıltılar əzələ gərginliyinə işarədir ki, bu da yırtıqlara və sinirlərin sıxılmasına səbəb ola bilər.
Milli.Az oxu.az-a istinadən bildirir ki, bu barədə rusiyalı terapevt Artyom Ranyuşkin danışıb.
"Boyun və onurğa sütununda hər hansı bir xırçıltı, hər hansı bir hərəkətin çətinliyi əzələlərdə problemlərin olduğunu göstərir və onları həll etmək lazımdır. Əks təqdirdə, bu, sinirlərin sıxılmasına, fəqərə çıxıntılarına, yırtıqlara və müvafiq olaraq, ən kəskin ağrılara, qollarda və ya ayaqlarda hissiyatın itirilməsinə səbəb ola bilər", - deyə mütəxəssis bildirib.
Ranyushkinin sözlərinə görə, kəskin ağrılar hələ yoxdursa, o zaman problemi idman terapiyası məşqləri və masajla həll etmək olar. Vəziyyət pisləşirsə, artıq terapevtlə əlaqə saxlamaq mütləqdir.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 984   Tarix: 27 fevral 2022
f Paylaş

Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Bu qida Alsgeymerin qənimidir

Alimlər Alsgeymerə qarşı sarı pendirin təsirini araşdırıb və koqnitiv funksiyaları yaxşılaşdırdığını müəyyən edib. -a istinadən bildirir ki, Cənubi Koreya alimləri yaşlı insanlar üzərində təcrübə aparıblar. Tədqiqatda 151

.

Bu 3 qidaya hərislik xərçəngə səbəb olur

Şəkər, acı qida, qızardılmış yağlı yemək xərçəng riskini birə beş artırır. Medicina-ya istinadən xəbər verir ki, cərrah Mark Qadzian şişləri böyüdən qidaları açıqlayıb. "Bu qidaları, xüsusən karbohidratları, şəkərl

.

Yaşı əsri ötən yaponlar

Hazırda Yaponiyada 100 yaşdan yuxarı 92 min 139 vətəndaş yaşayır. Onların sayı 50 ildən artıqdır ki, artır. Bu il ölkədə 100 yaşdan yuxarı olanların sayı 1,5 min nəfər də çoxalıb. Onların 89 faizi zərif cinsin nümayəndələridir

.

Şirin qəhvə və çay vərdişindən QURTULMAĞIN YOLU

Mütəxəssislərin fikrincə, qəhvə və ya çayda şəkərin çox olması orqanizmdə təhlükə yaradır. .   -a istinadən bildirir ki, hər şeydən əvvəl səhər çayınıza və ya günorta qəhvəsinə nə qədər şəkər əlavə etməyə alışdığınızı bilmə

.

Yağlardan təkrar istifadə bu xəstəlikləri yaradır

Yeməklərin bişirilməsində yağların rolu böyükdür. Yağlar qızardılacaq qidaları daha dadlı və ləzzətli edir. Bəzən isə qızardılmış qidalara istifadə edilən yağların miqdarı çox olduğundan bəzi qadınlar bu yağları yenidən istifad

.

Yeməyi çox duzlamaq ömrü qısaldır?

Alimlər müəyyən edib ki, yeməyini əlavə olaraq duzlamaq vərdişi olanlar və hər qidanı az qala duzla yeyənlər, daha erkən ölüm riski daşıyır. -a istinadən bildirir ki, Tuleynsk universitetinin alimləri elmi araşdırma nəticəsind

.

Limon qabığının MÖCÜZƏVİ TƏSİRİ - Qaynadıb suyunu içsəniz

Heç limon qabığının çayını dəmləmisiniz?. -a istinadən bildirir ki, limon qabığından hazırlanan çay həm ləzzətli, həm də şəfaverici xüsusiyyətlərə malikdir. Turş dada malik limon qabığı çayı bir çox ölkələrdə müalicəvi məqsədlərl

.

Ağzı açıq yatmağın təhlükəsi

Bəzi insanlar ağzı açıq yatmağa vərdiş ediblər.   -a istinadən bildirir ki, bu təkcə xoruldamağa səbəb olmur. . Ağzı açıq yatmaq boğaz quruluğu yaradır ki, bu da orqanizmə təhlükədir. Bu cür yatış ağız boşluğu və tənəffü

.

Aşiq olanda bədəndə nə baş verir? - 11 qeyri-adi DƏYİŞİKLİK

Alimlərə əsasən aşiq olmaq kimyəvi prosesdir və onun əsasında həyatda sağ qalmağı təmin edən bir sıra reaksiyalar durur. -a istinadən bildirir ki, xəstəlikdən fərqli olaraq bunlar öz əksini əllərin tərləməsi, iştahanın itməsi

turlar.az

sonxeber.az reseptler adlarin menasi həkim məsləhəti üzə qulluq sarimsagin xeyri maskalar saç üçün qadin sayti kosmetika vətənə aid bayatılar tapmacalar aydin sani atalar sözü anabaci