Çiyələkli piroq

Çiyələkli piroqƏrzaqlar:

Xəmir üçün:Çiyələkli piroq

1/2 st şəkər tozu

2 ədəd yumurta

100 q kərə yağı

2,5 st un

1 paket vanil

1 paket qabartma tozu

Üstü üçün:

500 q çiyələk

Zövqə görə istəsəniz 1 x.q şəkər kirşanı

Hazırlanması:

Şəkər tozu, vanil və yumşaq kərə yağını qaşıqla qarışdırırıq.

Çiyələkli piroqQarışığa yumurtanı əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.

Çiyələkli piroqQabartma tozunu və unu əlavə edib əvvəlcə qaşıqla sonra isə əlimizlə xəmir düzəldirik.

Çiyələkli piroqDiametri 26-27 sm olan qab götürüb kərə yağı ilə yağlayırıq.

Çiyələkli piroqXəmiri qaba yayırıq. Çəngəl ilə deşirik.

Çiyələkli piroq180 dərəcədə qızdırılmış sobada 15 dəqiqəyə bişiririk.

Çiyələkli piroqÇiyələyi təmizləyib yuduqdan sonra doğrayırıq.

Çiyələkli piroqPiroqu çıxarıb isti-isti üstünə doğranmış çiyələkləri yığıb yenidən sobaya qoyuruq.

25-30 dəqiqə yenidən bişiririk.

Çiyələkli piroqÇiyələkli piroqPiroq tamam soyuduqda qabdan çıxarıb üstünə zövqə görə şəkər kirşanı səpirik.

Çiyələkli piroqNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3799   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

makiyaj instagram yaz geyimleri 2025 yemek reseptleri sinir sistemi psixoloq meslehetleri tüklərin təmizlənməsi saclarin horulmesi kosmetika statuslar dolça novruza aid hakisda sanamalar qaynana hakista