Çiyələkli piroq

Çiyələkli piroqƏrzaqlar:

Xəmir üçün:Çiyələkli piroq

1/2 st şəkər tozu

2 ədəd yumurta

100 q kərə yağı

2,5 st un

1 paket vanil

1 paket qabartma tozu

Üstü üçün:

500 q çiyələk

Zövqə görə istəsəniz 1 x.q şəkər kirşanı

Hazırlanması:

Şəkər tozu, vanil və yumşaq kərə yağını qaşıqla qarışdırırıq.

Çiyələkli piroqQarışığa yumurtanı əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.

Çiyələkli piroqQabartma tozunu və unu əlavə edib əvvəlcə qaşıqla sonra isə əlimizlə xəmir düzəldirik.

Çiyələkli piroqDiametri 26-27 sm olan qab götürüb kərə yağı ilə yağlayırıq.

Çiyələkli piroqXəmiri qaba yayırıq. Çəngəl ilə deşirik.

Çiyələkli piroq180 dərəcədə qızdırılmış sobada 15 dəqiqəyə bişiririk.

Çiyələkli piroqÇiyələyi təmizləyib yuduqdan sonra doğrayırıq.

Çiyələkli piroqPiroqu çıxarıb isti-isti üstünə doğranmış çiyələkləri yığıb yenidən sobaya qoyuruq.

25-30 dəqiqə yenidən bişiririk.

Çiyələkli piroqÇiyələkli piroqPiroq tamam soyuduqda qabdan çıxarıb üstünə zövqə görə şəkər kirşanı səpirik.

Çiyələkli piroqNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3566   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az qis geyimləri 2024 qaşların formalari geyim və ayaqqabılar statuslar bas ortuleri mayasiz pizza xemiri maraqli sekiller kosmetika efsane haxışda vətən həsrəti baliq burcu hakışdalar