Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbası

Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbasıTərəvəzlə hazırlanan yeməkləri sevənlər üçün gözəl bir reseptimiz var. Tutarlılığı ilə göz oxşayan və praktiki hazırlığı ilə qadınları güldürəcək şüyüd şorbası haqqında heç eşitməmisiniz. Fərqli bir şorba resepti axtaranlar tərəfindən bəyəniləcək dadlı şüyüd şorbasının resepti məqaləmizdədir.

Şüyüd Asiya ölkələrində yetişdirilən bir bitki növüdür. Çox vaxt salatlarda istifadə olunan şüyüd ət yeməkləri ilə yaxşı gedir. Bir çox xəstəliklərə qarşı təsirli olan şüyüd, immunitet sistemini gücləndirən bir quruluşa sahibdir. Az kalori ehtiva etdiyi üçün pəhriz zamanı istehlak edilə bilər. Dereotu ilə hazırlanan adi reseptlərdən başqa həm qidalı, həm də bədən sağlamlığı üçün çox faydalı bir şorba resepti təqdim edirik. Hər kəs bu asan hazırlanan şüyüd şorbasını sevəcək.

Şüyüd şorbasının resepti:

MATERİALLAR

1 qəhvə fincanı yağ
1 orta soğan
2 diş sarımsaq və ya 1 çay qaşığı sarımsaq tozu
1 fincan un
3 stəkan toyuq bulyonu
1 stəkan süd
şüyüd
duzu - bibər
Yarım limon suyu
Dərin bir tavada yağ və qızardılmış soğanı götürün və yaxşı qızardın.

Sonra, 3-4 dəqiqədən sonra sarımsaq və unu əlavə edin və qovurma prosesinə davam edin.

Qovurduqdan sonra yavaş -yavaş toyuq suyu və süd əlavə edin.

Su əlavə edin, sıxlığınızı istəyinizə uyğun olaraq düzəldin.

Son olaraq ədviyyat, duz və şüyüd əlavə edib qaynadın.

5 dəqiqə qaynadıqdan sonra ocağı söndürün və limon suyunu əlavə edin.

İsti xidmət edə bilərsiniz.

Nuş olsun...

Mətbəx     Baxılıb: 1809   Tarix: 31 iyul 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

turlar.az

gelinlikler geyim seçimi makiyaj instagram kişi geyimləri 2025 banan pirojnasi bagirsaqlari temizlemek ucun şəkillər kosmetika ziyafet geyimleri gəncə şəkərbura tərəzi bürcü birlik haqqinda