Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbası

Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbasıTərəvəzlə hazırlanan yeməkləri sevənlər üçün gözəl bir reseptimiz var. Tutarlılığı ilə göz oxşayan və praktiki hazırlığı ilə qadınları güldürəcək şüyüd şorbası haqqında heç eşitməmisiniz. Fərqli bir şorba resepti axtaranlar tərəfindən bəyəniləcək dadlı şüyüd şorbasının resepti məqaləmizdədir.

Şüyüd Asiya ölkələrində yetişdirilən bir bitki növüdür. Çox vaxt salatlarda istifadə olunan şüyüd ət yeməkləri ilə yaxşı gedir. Bir çox xəstəliklərə qarşı təsirli olan şüyüd, immunitet sistemini gücləndirən bir quruluşa sahibdir. Az kalori ehtiva etdiyi üçün pəhriz zamanı istehlak edilə bilər. Dereotu ilə hazırlanan adi reseptlərdən başqa həm qidalı, həm də bədən sağlamlığı üçün çox faydalı bir şorba resepti təqdim edirik. Hər kəs bu asan hazırlanan şüyüd şorbasını sevəcək.

Şüyüd şorbasının resepti:

MATERİALLAR

1 qəhvə fincanı yağ
1 orta soğan
2 diş sarımsaq və ya 1 çay qaşığı sarımsaq tozu
1 fincan un
3 stəkan toyuq bulyonu
1 stəkan süd
şüyüd
duzu - bibər
Yarım limon suyu
Dərin bir tavada yağ və qızardılmış soğanı götürün və yaxşı qızardın.

Sonra, 3-4 dəqiqədən sonra sarımsaq və unu əlavə edin və qovurma prosesinə davam edin.

Qovurduqdan sonra yavaş -yavaş toyuq suyu və süd əlavə edin.

Su əlavə edin, sıxlığınızı istəyinizə uyğun olaraq düzəldin.

Son olaraq ədviyyat, duz və şüyüd əlavə edib qaynadın.

5 dəqiqə qaynadıqdan sonra ocağı söndürün və limon suyunu əlavə edin.

İsti xidmət edə bilərsiniz.

Nuş olsun...

Mətbəx     Baxılıb: 1788   Tarix: 31 iyul 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sade makiyaj sekilleri geyim necə seçməli həkim məsləhəti enli koftalar çanta ayaqqabı qadın sonsuzluğu haqista kosmetika novruz bayramina aid hakisdalar haqisda bayatılar atalar sözləri bedii edebiyyat