Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbası

Dadlı şüyüd şorbası necə hazırlanır? Dadlı şüyüd şorbasıTərəvəzlə hazırlanan yeməkləri sevənlər üçün gözəl bir reseptimiz var. Tutarlılığı ilə göz oxşayan və praktiki hazırlığı ilə qadınları güldürəcək şüyüd şorbası haqqında heç eşitməmisiniz. Fərqli bir şorba resepti axtaranlar tərəfindən bəyəniləcək dadlı şüyüd şorbasının resepti məqaləmizdədir.

Şüyüd Asiya ölkələrində yetişdirilən bir bitki növüdür. Çox vaxt salatlarda istifadə olunan şüyüd ət yeməkləri ilə yaxşı gedir. Bir çox xəstəliklərə qarşı təsirli olan şüyüd, immunitet sistemini gücləndirən bir quruluşa sahibdir. Az kalori ehtiva etdiyi üçün pəhriz zamanı istehlak edilə bilər. Dereotu ilə hazırlanan adi reseptlərdən başqa həm qidalı, həm də bədən sağlamlığı üçün çox faydalı bir şorba resepti təqdim edirik. Hər kəs bu asan hazırlanan şüyüd şorbasını sevəcək.

Şüyüd şorbasının resepti:

MATERİALLAR

1 qəhvə fincanı yağ
1 orta soğan
2 diş sarımsaq və ya 1 çay qaşığı sarımsaq tozu
1 fincan un
3 stəkan toyuq bulyonu
1 stəkan süd
şüyüd
duzu - bibər
Yarım limon suyu
Dərin bir tavada yağ və qızardılmış soğanı götürün və yaxşı qızardın.

Sonra, 3-4 dəqiqədən sonra sarımsaq və unu əlavə edin və qovurma prosesinə davam edin.

Qovurduqdan sonra yavaş -yavaş toyuq suyu və süd əlavə edin.

Su əlavə edin, sıxlığınızı istəyinizə uyğun olaraq düzəldin.

Son olaraq ədviyyat, duz və şüyüd əlavə edib qaynadın.

5 dəqiqə qaynadıqdan sonra ocağı söndürün və limon suyunu əlavə edin.

İsti xidmət edə bilərsiniz.

Nuş olsun...

Mətbəx     Baxılıb: 1791   Tarix: 31 iyul 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

aksessuarlar toy makiyajlari yaz geyimleri 2025 bulkalar gənc qızlar üçün saç düzümləri cinsi infeksiyalar naina ibrahimova kosmetika rəksanə vətən haqqında bayatı hakista sozler hakiwda qu quşu