sebet.az onlayn maqazin

Ət qutabı

Ət qutabıTərkibi:

Qoyun əti-100qr
Baş soğan-20 qr
Lavşana-15 qr və ya nar -20qr
Buğda unu-110qr
Ərinmiş yağ-30qr
Sumaq-3 qr
İstiot-0,1 qr
Duz

Hazırlanması:

Duzlu su ilə undan bərk xəmir yoğurulur, 1-0,5 mmqalınlığında yayılıb, kiçik boşqab ölçüsündə dairələr kəsilir. Ətlə soğandan hazırlanmış qiyməyə nar, lavşana qatılıb xəmir dairələrinin içinə qoyulur və aypara şəklində bükülür. Qutab yağ içində qızardılır. Süfrəyə verildikdə üstünə sumaq səpilir.

Mətbəx     Baxılıb: 2146   Tarix: 24 fevral 2015
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler geyim seçimi qis geyimləri 2019 geyim və ayaqqabılar daban agrisi masaj edirem donlar pamidor maskasi xeberler son xeberler kosmetika yuxuda qirmizi alma yigmaq kiprik uzatmaq