Heyva ilə ətirli piroq

Heyva ilə ətirli piroqƏrzaqlar:
- 3 yumurta
- 1 stəkan şəkər tozu (xəmir üçün)
- 3-4 x.q. şəkər tozu (heyva üçün)
- yarım stəkan süd
- 120 qr kərə yağı
- 1 x.q. qabartma tozu
- 1,5 stəkan un (1 stəkan + yarım stəkan)
- 5-7 heyva
Hazırlanması:
1. Heyva yaxşı yuyun, kub şəklində doğrayın, qazana qoyun, üzərinə  yarım stəkan su və 3-4 x.q. şəkər tozu tökün, vam odda yumşalana qədər bişirin. Sonra heyvanı süzgəcə qoyun ki, şirəsi axsın.
2. Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxşı çalın.
3. Yumşaq kərə yağını əlavə edin, yenə çalın.
4. İlıq süd əlavə edin, qarışdırın.
5. Una qabartma tozu əlavə edin, qarışdırın, ələyin, yağlı-yumurtalı kütləyə əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
6. Formaya perqament kağızı sərin, üzərinə yağ çəkin, xəmir qoyun, hamarlayın.
7. Üzərinə heyva tikələri qoyun.
8. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, piroqu 30-40 dəqiqə ərzində bişirin. Hazır olub-olmadığını diş çöpü ilə yoxlayın.
9. Piroqu soyudun, üzərinə pudra səpin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2060   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az geyim seçimi geyim və ayaqqabılar makiyaj etmek qaydalari milli yemek öpüşmək muslim somen beautiful olum haqqinda maraqli faktlar rus dili lakonizm sağlamlığa aid atalar sözləri eqreb haxışda