sebet.az onlayn maqazin

Limonlu-ballı peçenye

Limonlu-ballı peçenyeTərkibi:
- 1 stəkan un
- 1 dolu x.q. nişasta
- yarım stəkan şəkər tozu
- 150 q kərə yağı
- 2 yumurta
- 1 x.q. bal
- yarım stəkandan az süd
- 1 limonun sedrası
Hazırlanması:
1. Yağ, bal, limon sedrası və şəkər tozu çalın.
2. Yumurta ilə süd qatıb yenə yaxşı çalın.
3. Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yaxşı qarışdırın.
4. Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın.
5. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə bişirin.
6. Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 634   Tarix: 17 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler xeberler geyim dəbləri qadin dunyasi yay geyimləri 2019 manqal salati balıq yağı oxucu mektubu dirnaq uzatmaq yollari xeberler son xeberler kosmetika bakire olmadan hamilə qalmaq olarmi məhşur vaqner hüseyni əziz oğlunun çəkdiyi növbəti sujet