Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq üçün ipuclar
Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq üçün ipuclar təqdim edirik.
Mürəbbəni paslanmayan qabda bişirin. Əks halda meyvənin tərkibindəki C vitamini itər.
Dondurulmuş ətin buzunu mikrodalğalı sobada və ya isti suyun altında açmağa çalışmayın. Bu zaman ət bütün vitaminini itirir.
Kartof püresinə 1 xörək qaşığı sirkə töksəniz, daha dadlı alınar.
Sobada qızartdığınız ət qurumasın deyə içəriyə kiçik qabda su qoyun.
Göbələyi bişirməzdən əvvəl 1 saat duzlu suda saxlasanız, həm dadı yaxşı olar, həm də bişəndə əzilməz.
Əti qaynadarkən içərisinə bir parça ağac kömürü atsanız, iy gəlməz və tez yumşalar.
f Paylaş








Türkiyəni tərk edən məşhur aktrisa keşişlə evlənib xristianlığı qəbul etdi
Eminlə Coni Youtube-da ikinci yerdədir
Sən öz atalığını təmizə çıxart, 10 ildir övladını görmürsən
Bizi yavaş-yavaş öldürən 3 qida
Yeni il süfrəsinin bəzəyi olan salat zəhərlənmə verə bilər - Belə saxlayın
Bayram axşamı içki içənlərə pis xəbər
"Avroviziya"ya terror hücumu hazırlayan şəxsə hökm oxundu
Hər gün bir stəkan içən qocalmır
Kondisioner yaşlılarda ölüm riskini azaldır – Yeni araşdırma
Telefon qablarından istifadəni dayandırın - Mütəxəssis açıqladı
Uzun ömür yaşamaq istəyirsinizsə, yatın
"Oppalar" rusdilli ölkələri fəth edir
Evdəki "yolka" sizə problem yarada bilər - Həkimdən AÇIQLAMA
Güllünün bacısı və qardaşı müğənninin övladlarından şikayətçi oldu
Okan Karacan da saxlanıldı