Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq üçün ipuclar
Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq üçün ipuclar təqdim edirik.
Mürəbbəni paslanmayan qabda bişirin. Əks halda meyvənin tərkibindəki C vitamini itər.
Dondurulmuş ətin buzunu mikrodalğalı sobada və ya isti suyun altında açmağa çalışmayın. Bu zaman ət bütün vitaminini itirir.
Kartof püresinə 1 xörək qaşığı sirkə töksəniz, daha dadlı alınar.
Sobada qızartdığınız ət qurumasın deyə içəriyə kiçik qabda su qoyun.
Göbələyi bişirməzdən əvvəl 1 saat duzlu suda saxlasanız, həm dadı yaxşı olar, həm də bişəndə əzilməz.
Əti qaynadarkən içərisinə bir parça ağac kömürü atsanız, iy gəlməz və tez yumşalar.
f Paylaş








Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Tanınmış dondurma markasında təhlükəli bakteriyalar aşkarlandı
Diş məcunları saçdan hazırlanacaq
Azərbaycanın "Uşaq Avroviziya 2025" səhnəsini Mads Enggaard quracaq
Nərmindən növbəti qələbə nəğməsi - AUDİO
Kasıblar varlılardan daha çox insult keçirirlər - ARAŞDIRMA
Kipr 'Avroviziya' təmsilçisini açıqladı
Bəzi səs rejissorları toyda mikrafonumuzun səsini azaldır' - Aynurdan iddia
Bu hissin zəifləməsi qocalığın əsas əlamətidir
Qadın özü işləməli, qazanmalıdır
Röya tarix yazdı - FOTOLAR
Mərdan Röya ilə layihə hazırlayır - FOTO