Pide resepti. Foto

Pide resepti. FotoMəhsullar:
Xəmir üçün:
- 400 qr un
- 150 qr su
- 100 qr süd
- 30 qr kərə yağı
- 2 ç.q. şəkər tozu
- 1 ç.q. duz
- 1 ç.q. quru maya
- 1 yumurtanın sarısı (üzərinə çəkmək üçün)
İçlik:
- 500 qr farş
- 150 qr feta pendiri
- 2 baş soğan
- 1 pomidor
- 1 bolqar bibəri
- 1 ç.q. tomat
- cəfəri
- duz, istiot
- bitki yağı (qızartmaq üçün)
Hazırlanması:
1. Xəmir hazırlayırıq: qaba un, şəkər tozu, duz, quru maya tökün, qarışdırın. İlıq su və süd əlavə edin, qarışdırın. Yağı əridin, xəmirə əlavə edin, qarışdırın
2. Xəmiri yoğurun, isti yerə qoyun (xəmir 2-3 dəfə artmalıdır)
3. İçlik: soğanı xırda doğrayın, yağda qızardın. Farş əlavə edin, qızardın. Pomidor və bolqar bibəri kub kimi doğrayın, əlavə edin. Tomat , cəfəri, duz və istiot əlavə edin, hazır olana qədər bişirin. İçlik çox quru olmamalıdır
4. İçliyi soyudun, feta əlavə edin, qarışdırın.
5. Xəmiri və içliyi 6 hissəyə bölün. Xəmirin hər hissəsini oval şəklində yayın, içlik qoyun, şəkildə göstərildiyi kimi bükün.
Pide resepti. FotoPide resepti. FotoPide resepti. Foto6. Tavaya perqament sərin, pideləri düzün, üzərinə yumurta sarısını çəkin.
7. Sobanı 220 C qədər qızdırın, təxminən 15-20 dəqiqə bişirin.
Pide resepti. FotoNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3302   Tarix: 17 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az gozel gorunmek yaz geyimleri 2025 yay kolleksiyasi mətbəx onkologiya muslim somen beautiful gün vurmanın əlamətləri hakışdalar fitat mikayıl abdullayev faydalı maskalar uşaq şeirləri