Qırışlar üçün nə yaxşıdır? Qırışların qarşısını almağa kömək edən möcüzəli qidalar
Şəkər bədənimizdəki zülallara yapışır
Xüsusilə, şəkər vücudunuzun hüceyrələrindəki zülallara yapışaraq kollagen və elastin liflərini sərtləşdirir, bu da qocalma əlamətlərini ortaya çıxara bilər. Ayrıca, qızartmaq kimi yeməklərinizi bişirmə tərziniz də eyni təsiri verə bilər.
4
Yaxşı karbohidratlar və yağlar qırışların qarşısını ala bilər
Yaxşı karbohidratlar və yağlar qırışların qarşısını ala bilər
Şəkərdən imtina etmək vacibdir, amma bu, bütün karbohidratların pis olduğu anlamına gəlmir. Əsas odur ki, qanda şəkərin kəskin artmasına səbəb olmayan aşağı glisemik karbohidratlar yeməkdir. Dermatoloqlara görə, aşağı glisemik olduğu üçün yulaf kimi kompleks karbohidratlar tövsiyə edilə bilər. Bundan əlavə, ağ düyü kimi yüksək glisemik karbohidratlar sızanaq və qırışlara səbəb ola bilər. Yulafın dəri zədələnməsinin qarşısını alan bir tərkibi də var. Arpa və qəhvəyi düyü digər aşağı glisemik seçimlərdir.











İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Ozanın filmi 12 dekabrda yayımlanacaq
Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var
Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir
"Canlı oxumaq hər kəsin başı üçün deyil" – Şəbnəm Tovuzlu
Hüseyn: Ayselin sənəti Aşıq Samirənin sənətindən yüksəkdir
Niyə hamı kökəlir? - AÇIQLAMA
Hansı kosmetoloqlardan razı qalmısız? - SORĞU
Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı
Qəhvə "Alzeymer" xəstəliyindən xilas edir - ARAŞDIRMA
MadTeen-in səhhətində problem yarandı - Səhnədən gedir
Qış aylarında artan iştahanın səbəbi görün nə imiş