Qırışlar üçün nə yaxşıdır? Qırışların qarşısını almağa kömək edən möcüzəli qidalar
Şəkər bədənimizdəki zülallara yapışır
Xüsusilə, şəkər vücudunuzun hüceyrələrindəki zülallara yapışaraq kollagen və elastin liflərini sərtləşdirir, bu da qocalma əlamətlərini ortaya çıxara bilər. Ayrıca, qızartmaq kimi yeməklərinizi bişirmə tərziniz də eyni təsiri verə bilər.
4
Yaxşı karbohidratlar və yağlar qırışların qarşısını ala bilər
Yaxşı karbohidratlar və yağlar qırışların qarşısını ala bilər
Şəkərdən imtina etmək vacibdir, amma bu, bütün karbohidratların pis olduğu anlamına gəlmir. Əsas odur ki, qanda şəkərin kəskin artmasına səbəb olmayan aşağı glisemik karbohidratlar yeməkdir. Dermatoloqlara görə, aşağı glisemik olduğu üçün yulaf kimi kompleks karbohidratlar tövsiyə edilə bilər. Bundan əlavə, ağ düyü kimi yüksək glisemik karbohidratlar sızanaq və qırışlara səbəb ola bilər. Yulafın dəri zədələnməsinin qarşısını alan bir tərkibi də var. Arpa və qəhvəyi düyü digər aşağı glisemik seçimlərdir.











Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA
"Avroviziya 2026"da 35 ölkə çıxış edəcək
Protein tozları həqiqətən lazımlıdır? - Mütəxəssisdən açıqlama
Nadir hallarda qadınların başına gəlir, amma səbəb eynidir
Meray Keri illərdir birinciliyini qoruyur
İllərdir səhv bilinir - Eyni yerdə saxlayanda bir-birini çürüdən məhsullar
Bu qarışımı içsəniz, qışda heç xəstələnməyəcəksiniz