Sadə ŞOKOLADLI RULET

Sadə ŞOKOLADLI RULETXəmir üçün:
- 3 yumurta
- 1 x.q. şəkər tozu
- yarım banka "squşonka"
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 100 qr kərə yağı
- 5 x.q. un
İçlik:
- 1 banka bişmiş "squşonka"
- 1 ovuc qoz
Üzərinə tökmək üçün qlazur - 100 qr şokolad , 2-3 x.q. süd, 1 x.q. kərə yağı
Hazırlanması:
1. Unu ələyin və qabartma tozu ilə qarışdırın.
2. Yağı əridin, soyudun.
3. Yumurtanı şəkər tozu ilə çalın, hissə-hissə squşonka əlavə edin, çalmağı davam edin.
4. Un əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
5. Əridilmiş yağ əlavə edin, qarışdırın.
6. Tavaya perqament sərin, xəmiri tökün, hamarlayın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, korju 15-20 dəqiqə bişirin.
8. İsti korja tez squşonka çəkin, doğranmış qoz səpin və rulet formasında bükün.
9. Qlazur hazırlamaq üçün şokoladı su hamamında əridin, süd və kərə yağı əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
10. Rulet soyuyandan sonra üzərinə qlazur çəkin, doğranmış qoz səpin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2432   Tarix: 16 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

turlar.az

maskalar geymler 2025 makiyaj instagram cəmiyyət qutab xemiri seks poza şəkilləri xina yaxdi sozleri kosmetika banan ziyafet geyimleri qoğalın nağlı sekis vətən