Sadə ŞOKOLADLI RULET

Sadə ŞOKOLADLI RULETXəmir üçün:
- 3 yumurta
- 1 x.q. şəkər tozu
- yarım banka "squşonka"
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 100 qr kərə yağı
- 5 x.q. un
İçlik:
- 1 banka bişmiş "squşonka"
- 1 ovuc qoz
Üzərinə tökmək üçün qlazur - 100 qr şokolad , 2-3 x.q. süd, 1 x.q. kərə yağı
Hazırlanması:
1. Unu ələyin və qabartma tozu ilə qarışdırın.
2. Yağı əridin, soyudun.
3. Yumurtanı şəkər tozu ilə çalın, hissə-hissə squşonka əlavə edin, çalmağı davam edin.
4. Un əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
5. Əridilmiş yağ əlavə edin, qarışdırın.
6. Tavaya perqament sərin, xəmiri tökün, hamarlayın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, korju 15-20 dəqiqə bişirin.
8. İsti korja tez squşonka çəkin, doğranmış qoz səpin və rulet formasında bükün.
9. Qlazur hazırlamaq üçün şokoladı su hamamında əridin, süd və kərə yağı əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
10. Rulet soyuyandan sonra üzərinə qlazur çəkin, doğranmış qoz səpin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2336   Tarix: 16 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

turlar.az

qis geyimləri 2025 makiyaj etmek qaydalari həkim məsləhəti doğumu necə keçirtdim emulqatorlar ayaq şişməsi pəhriz kosmetika zəhmət seksler terezi burcler bayatılar