Sarımsaqlı bulka (foto resept)
Tərkibi
Xəmiri üçün:
1 su st ilıq süd
1 yumurta (ağı içinə sarısı üstünə)
1 paket maya
1 çay st duru yağ
1 y/q yumşaq marqarin
3 y/q şəkər
1 ç/q duz
alabildiyi qədər un
İçlik üçün
yarım dəstə dərəotu
50 qram yumşaq marqarin
2 diş sarımsaq
istəyə görə pendir
1 qədər cəfəri
Hazırlanması:
Xəmir ərzaqlarını dərin qabın içində sürətli qarışdırın. Ələ yapışmayan xəmir olduqda yarım saat gözlədin.
Gözlədikdən sonra xəmiri iki yerə bölün, sonra istədiyiniz böyüklükdə parçalara ayırın.
İçliyi hazırlayın. Sarımsaqlı qarışımı kündələrin içinə əlavə etdikdən sonra yumrulayın.
Sarımsaqlı bulka (foto resept)
Yağlı kağız sərili listə bütün xəmiri yerləşdirin.
15 dəqiqə listdə saxladıqdan sonra yumurta sarısını kənarlarına və üstlərinə çəkin.
230 dərəcədə 15 dəqiqə qızarana qədər bişirin.
Sarımsaqlı bulka (foto resept)
f Paylaş








Vətən haqqında bayatılar
Arzuolunmaz hamiləlik
Qaravəllilər
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
Zibilə atılan bu meyvə qabığı qırmızı ətdən 100 dəfə daha faydalıdır
Telefonu tualetə əsla aparmayın - 10 səbəb
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL
Bir qutu enerji içkisinin fəsadları
Ən faydalı ət
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA
Meray Keri illərdir birinciliyini qoruyur