Şəkərçörəyi
Ərzaqlar:
3 st un
250 q kərə yağı
1 st şəkər kirşanı
1 ədəd yumurta
1/2 paket qabartma tozu
1/2 paket vanil
Hazırlanması:
Yumşaq kərə yağı ilə vanil və şəkər kirşanını mikserlə çalırıq.

Yumurtanı ağını sarısından ayırıb qarışığa əlavə edirik və yaxşı çalırıq. Sarısını isə üz üçün saxlayırıq.
Sonra qabartma tozunu əlavə edib yenə çalırıq.
Unu az-az töküb əlimizlə yumşaq xəmir olana qədər yoğururuq.
Xəmirdən təpəcik şəklində balaca kündələr düzəldirik.
Yumurtanın sarısını təpəciyin başına çəkirik.
175-180 dərəcədə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqəyə bişiririk. Şəkərçörəkləri elə bişiririk ki üzü qızarmasın. (Bu ölçülərlə şəkildə göründüyü kimi 13 ədəd şəkəçörəyi çıxır). Zövqə görə istəsəniz soyuduqdan sonra üstünə şəkər kirşanı səpə bilərsiniz.
Nuş olsun!









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
İsti su ilə çimənlərə pis xəbər
Niyə gündə üç dəfə yemək vacibdir? - Diyetoloqdan xəbərdarlıq
Qızartma yağ neçə dəfə istifadə oluna bilər? - Günəbaxan, qarğıdalı, zeytun yağı üçün hədd
Zərərli olduğu deyilən pendir növləri demensiyanın qarşısını alırmış
Kərim böyük bir məktəb idi' - Namiq Məna
Meyxana dünyası sütunlarından birini itirdi' - Mehman Əhmədli
Son vaxtlar məni tanımırdı' - Ağamirzə
Alimlər uzunömürlülüyün sirrini AÇIQLADILAR
Bu qidalar gözləri sağlam saxlayır
Çay deyil, meyvədir
Onkoloq xəbərdarlıq edir: Şirin içkilər xərçəng riskini artırır