Şokolad və qozlu cheesecake

Şokolad və qozlu cheesecakeQonaqlarınıza fərqli bir desert vermək istəyirsinizsə, bu resept sizin üçündür! Burada qoz və şokoladın möhtəşəm harmoniyası ilə ortaya çıxan ləzzətli şokolad və qozlu cheesecake resepti ...
MATERYALLAR

Baza üçün:

3 paket yulaf ezmesi peçenyesi
(1 paket: 133 qram)
yarım stəkan süd
Pendir hissəsi üçün:
3 xörək qaşığı kərə yağı
600 qram labne pendiri
5 yumurta
200 qram süzülmüş qatıq
3/4 fincan un
1 stəkan dənəvər şəkər
2 paket vanil
Dilimlərə kəsilmiş 1 fincan qoz
Sos üçün:

1 paket (80 qram) tünd şokolad
yarım paket krem
FABRİKASİYA

BAZA üçün biskvitləri qida prosessorunda un halına salın və südlə yoğurun. Böyük bir yay formalı qabın altına çörəkçilik kağızı qoyun və biskvit xəmirini yerləşdirmək üçün əllərinizlə basın. Pendir hissəsi üçün qoz istisna olmaqla bütün maddələri qarışdırın. Qoz əlavə edin və son dəfə qarışdırın, sonra peçenyenin üzərinə tökün. Əvvəlcədən isidilmiş 165 dərəcə sobada 55 dəqiqə bişirin. Pendir pastasını bir gecədə soyudun. Sos üçün əllərinizlə şokoladı parçalayın və maye içində əridin. Ərinməyə başladıqdan sonra kremi tökün və qarışdırın. Soyuduqdan sonra cheesecake üzərinə tökün və 1 saat dayanmasına icazə verin. Şokolad soyuduqdan sonra dilimləyin və xidmət edin.

Mətbəx     Baxılıb: 1901   Tarix: 14 sentyabr 2021
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

turlar.az

reseptler qadın geyimi makiyaj instagram kicik biznes qurmagin yollari ayaq sismesi qadın saytı yemişan faydaları kosmetika salatlar novruz hakistalari xanım az haqisda saglam qidalanma