Şokolad və qozlu cheesecake
Qonaqlarınıza fərqli bir desert vermək istəyirsinizsə, bu resept sizin üçündür! Burada qoz və şokoladın möhtəşəm harmoniyası ilə ortaya çıxan ləzzətli şokolad və qozlu cheesecake resepti ...
MATERYALLAR
Baza üçün:
3 paket yulaf ezmesi peçenyesi
(1 paket: 133 qram)
yarım stəkan süd
Pendir hissəsi üçün:
3 xörək qaşığı kərə yağı
600 qram labne pendiri
5 yumurta
200 qram süzülmüş qatıq
3/4 fincan un
1 stəkan dənəvər şəkər
2 paket vanil
Dilimlərə kəsilmiş 1 fincan qoz
Sos üçün:
1 paket (80 qram) tünd şokolad
yarım paket krem
FABRİKASİYA
BAZA üçün biskvitləri qida prosessorunda un halına salın və südlə yoğurun. Böyük bir yay formalı qabın altına çörəkçilik kağızı qoyun və biskvit xəmirini yerləşdirmək üçün əllərinizlə basın. Pendir hissəsi üçün qoz istisna olmaqla bütün maddələri qarışdırın. Qoz əlavə edin və son dəfə qarışdırın, sonra peçenyenin üzərinə tökün. Əvvəlcədən isidilmiş 165 dərəcə sobada 55 dəqiqə bişirin. Pendir pastasını bir gecədə soyudun. Sos üçün əllərinizlə şokoladı parçalayın və maye içində əridin. Ərinməyə başladıqdan sonra kremi tökün və qarışdırın. Soyuduqdan sonra cheesecake üzərinə tökün və 1 saat dayanmasına icazə verin. Şokolad soyuduqdan sonra dilimləyin və xidmət edin.
f Paylaş








Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Azərbaycanda uşaqlar arasında yeni xəstəlik yayılır - XƏBƏRDARLIQ
Enerji içkisinə görə şikəst qaldı
Kivini qabığını soymadan yeyin
Səsimdən başqa hər yerim əməliyyatla düzəlib' - Ülviyyədən etiraf
Bu vitamin çatışmırsa insan daim əsəbi olur
Emre Altuğ sabah Moskvada konsert verəcək
Ev dustağı olan rusiyalı bloger dördüncü övladına hamilədir