Tavada hazırlanan PİZZA. Tez və asan

Tavada hazırlanan PİZZA. Tez və asanTərkib:
- 2 ədəd yumurta
- 4 x.q. qatı xama
- 3 x.q. mayonez
- 9 x.q. un
İçlik üçün:
- 2 x.q. ketçup
- 1 ədəd soğan
- 150 qr bişmiş toyuq filesi (və ya kolbasa)
- 1-2 pomidor
- 150 qr holland pendiri
Hazırlanması:
1. Yumurta, xama və mayonez qarışdırılır, hissə-hissə ələnmiş un əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
2. Tavanı qızdırırıq, bitki yağı tökürük, sonra xəmir tökürük.
3. Xəmirin üzərinə ketçup tökürük, yayırıq.
4. Üzərinə uzun-uzun doğranmış soğan, sonra doğranmış toyuq və nazik doğranmış pomidor düzürük.
5. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir tökürük, tavanın qapağını örtürük və vam odda hazır olana qədər bişiririk. Pendir yaxşı əriməlidir, pizzanın altı isə bərk olmalıdır.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2369   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

turlar.az

adlarin menasi geyim şəkilləri kosmetoloq arxadan olmaq gəlin qaynana yemək reseptləri hakista sozleri kosmetika ekizler uşaq nece olur rus dili orqazm qardasa aid haxistalar