Toyuğun döş ətindən pendirli bükmə

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməƏrzaqlar:Toyuğun döş ətindən pendirli bükmə

500 q toyuğun döş əti

150 q pendir(əriyən)

1 balaca dəstə cəfəri

1-2 ədəd yumurta

4-5 x.q un

4-5 x.q suxarı

Duz

Istiot

Qızartmaq üçün zeytun yağı

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini yuyub nazik laylara bölüb ət döyənlə döyəcləyirik.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməSonra iki hissəyə bölürük. Düz və istiot vururuq. Bu şəkildə hamısını hazırlayırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməYumurtanı çalırıq. Un və suxarını düz qaba tökürük.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməPendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməCəfərini yuyub xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməƏtin bir layına bir başdan pendir və cəfəri səpib bükürük.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməToyuğun döş ətindən pendirli bükməBükdüyümüz döş ətini əvvəlcə yumurtaya salırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməSonra una salırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməSonra yenə yumurtaya salırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməYumurtadan çıxarıb suxarıya salırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməTavaya qızdırılmış yağın içinə qoyub hər bir tərəfini qızardırıq.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməHamısı qızardıqdan sonra vam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.

Toyuğun döş ətindən pendirli bükməToyuğun döş ətindən pendirli bükməNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3718   Tarix: 08 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

gözəllik məhsulları toy gecesi geyim və ayaqqabılar vətən haqqında atalar sözləri yay kombinleri 2025 pirojnalar quymaq resepti kosmetika gozde olar prostat sperma vetene aid bayatilar hakışda