Toyuğun döş ətindən pendirli bükmə
Ərzaqlar:
500 q toyuğun döş əti
150 q pendir(əriyən)
1 balaca dəstə cəfəri
1-2 ədəd yumurta
4-5 x.q un
4-5 x.q suxarı
Duz
Istiot
Qızartmaq üçün zeytun yağı
Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini yuyub nazik laylara bölüb ət döyənlə döyəcləyirik.
Sonra iki hissəyə bölürük. Düz və istiot vururuq. Bu şəkildə hamısını hazırlayırıq.
Yumurtanı çalırıq. Un və suxarını düz qaba tökürük.
Pendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.
Cəfərini yuyub xırda doğrayırıq.
Ətin bir layına bir başdan pendir və cəfəri səpib bükürük.

Bükdüyümüz döş ətini əvvəlcə yumurtaya salırıq.
Sonra una salırıq.
Sonra yenə yumurtaya salırıq.
Yumurtadan çıxarıb suxarıya salırıq.
Tavaya qızdırılmış yağın içinə qoyub hər bir tərəfini qızardırıq.
Hamısı qızardıqdan sonra vam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!









Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti
3 həftədən çox davam edən öskürək bu ölümcül xəstəliyin xəbərçisidir
Bu qidalar səni xərçəng edə bilər - Mütəxəssislər xəbərdarlıq edir
Efirləri sponsorları olanlar ələ keçirib' - Əməkdar artist
Kim Kardaşyan süni intellekt səbəbindən imtahandan kəsildi