Xovlu məhrəbaları daha yumşaq etmək üçün... 8 MƏSLƏHƏT

Xovlu məhrəbaları daha yumşaq etmək üçün... 8 MƏSLƏHƏTBir neçə dəfə yuyulduqdan sonra məhrəbalar öz yumşaqlığını itirir və cod olur.
Məhrəbalar və hamam xalatlarının yumşaqlığını saxlamaq üçün bizim məsləhətlərimizdən istifadə edin:
1. Məhrəbaları və hamam xalatları yuduqda yuyucu tozlardan deyil, duru yuyucu vasitələrdən istifadə edin.
2. Bol suda yuyun və çox sıxmayın.
3. Heç vaxt qaynatmayın və yalnız açıq havada qurudun.
4. Yuduqdan sonra yarım saat ərzində duzlu suda saxlayın və sonra suya çəkin.
5. Məhrəbaları yuduqda paltaryuyan maşınına bir neçə kiçik top qoyun. Bu məhrəbaları daha yumşaq edəcək.
6. Xüsusi yumşaldan yaxalayıcılardan istifadə edin.  
7. Məhrəbaları və hamam xalatları ütüləmək olmaz. Bu onları cod edir.  
8. Çirkli məhrəbaları istifadə etdikdən dərhal sonra çirkli paltarlar yığdığınız səbətə atmayın. Bu məhrəbaları xarab edir. Əvvəl açıq havada qurudun.

Mətbəx     Baxılıb: 1615   Tarix: 17 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

turlar.az

maskalar sac duzumleri toy makiyajlari gilasın faydası atalar sozleri ve meseller sizanaqlara qarsi maskalar atalar sozu elm haqqinda kosmetika veten haqqinda atalar sozleri bakire pizza hakiwda zencefil