Yayın SABO dəbi – FOTOLAR

Yayın SABO dəbi – FOTOLARSabo arxasında bağı olmayan, önü açıq ayaqqabılara deyilir. Bu ayaqqabı modeli 90-cı illərdə dəbə minib.
Lakin onların tarixi kifayət qədər qədimdir. Saboları ilk dəfə qədim dövrlərdə cəmiyyətdə yüksək mövqe tutan kişilər geyinib. ХVII-XVIII əsrlərdə sabo artıq qadınlar da geyinməyə başladı. Sonralar bu ayaqqabılar yüngül əxlaqlı qadınlar arasında populyarlaşdı. Buraya müğənnilər, aktrisalar və incəsənət adamları da daxil idi. XX əsrdə Merlin Manro muylilərə ikinci həyat verdi və onlar yenidən dəb gündəmini zəbt etdilər. Bəs bu gün necə muylilər dəbdədir?
Dizaynerlər saboları müxtəlif tərzdə təqdim edib: dikdabanlı, altı düz, ya da ki, kvadrat qalın dabanlı formada.
1.Başmaq şəklində, altı düz sabolar bir neçə mövsümdür ki, məşhur moda evlərinin yaz-yay kolleksiyalarında yer alır. Bu mövsüm maskulin tərzdə itiburunlu başmaqlar xüsusi ilə aktualdır. Qeyri-ciddi səslənməsinə baxmayaraq, başmaqlar kostyum, şalvar-pencək dəstləri ilə əla uzlaşır. Cins şalvarlar da başmaqlarla eyni dərəcədə effektli görünür. Belə başmaqlar səfər üçün çox rahatdır. Belə ayaqqabılarda səhərdən axşama kimi bütün şəhəri yorulmadan gəzmək olar. Bir sözlə, itiburunlu başmaqlar kişisayağı geyinməyi xoşlayan xanımların qarderobunda xüsusi yer tutacaq.
2.Stilettoya bənzər zərif itiburunlu, dikdaban sabolar ziyafət libasları, yaxud yay sarafanları ilə əla uzlaşır. Belə ayaqqabılar cins şalvarla da yaxşı yola gedir.
3. Bu yayın dəbli ayaqqabıları kvadrat qalın dabanlı, burnu açıq sabolardır. Bu model universal və rahat olması ilə seçilir. Qalın daban sayəsində onun üstündə bütün gün yorulmadan dayanmaq olar. Burnu açıq saboların sevilməsinin əsas səbəbi istənilən geyimlə uyğun gəlməsidir.
4. Dizaynerlər istənilən zövqü nəzərə alaraq burnu açıq saboların həm nazik dabanlı, həm də alçaq dabanlı variantlarını təqdim ediblər. Nazik dabanlı sabolar gecə dəvətləri və toy mərasimləri üçün daha əlverişlidir. Onlar işgüzar üslubda da xoş təsiri bağışlayır, görüş üçün də yaxşı variantdır. Lakin uzun müddətli gəzinti üçün komfortlu deyil. Alçaq dabanlı modellər isə idman tərzində geyinməyi sevənlərin ürəyincə olacaq.
Publika.az
Yayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLAR

Mətbəx     Baxılıb: 3293   Tarix: 22 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az toy makiyaji sekilleri sac duzumleri gözəllik məhsulları sufle hazirlanmasi sudun terkibi baliq yaginin faydalari aysel əlizadənin toyu vətən haqqında bayatı cantalar dostluq kəlamlar englishdilində qulaq