Yayın SABO dəbi – FOTOLAR

Yayın SABO dəbi – FOTOLARSabo arxasında bağı olmayan, önü açıq ayaqqabılara deyilir. Bu ayaqqabı modeli 90-cı illərdə dəbə minib.
Lakin onların tarixi kifayət qədər qədimdir. Saboları ilk dəfə qədim dövrlərdə cəmiyyətdə yüksək mövqe tutan kişilər geyinib. ХVII-XVIII əsrlərdə sabo artıq qadınlar da geyinməyə başladı. Sonralar bu ayaqqabılar yüngül əxlaqlı qadınlar arasında populyarlaşdı. Buraya müğənnilər, aktrisalar və incəsənət adamları da daxil idi. XX əsrdə Merlin Manro muylilərə ikinci həyat verdi və onlar yenidən dəb gündəmini zəbt etdilər. Bəs bu gün necə muylilər dəbdədir?
Dizaynerlər saboları müxtəlif tərzdə təqdim edib: dikdabanlı, altı düz, ya da ki, kvadrat qalın dabanlı formada.
1.Başmaq şəklində, altı düz sabolar bir neçə mövsümdür ki, məşhur moda evlərinin yaz-yay kolleksiyalarında yer alır. Bu mövsüm maskulin tərzdə itiburunlu başmaqlar xüsusi ilə aktualdır. Qeyri-ciddi səslənməsinə baxmayaraq, başmaqlar kostyum, şalvar-pencək dəstləri ilə əla uzlaşır. Cins şalvarlar da başmaqlarla eyni dərəcədə effektli görünür. Belə başmaqlar səfər üçün çox rahatdır. Belə ayaqqabılarda səhərdən axşama kimi bütün şəhəri yorulmadan gəzmək olar. Bir sözlə, itiburunlu başmaqlar kişisayağı geyinməyi xoşlayan xanımların qarderobunda xüsusi yer tutacaq.
2.Stilettoya bənzər zərif itiburunlu, dikdaban sabolar ziyafət libasları, yaxud yay sarafanları ilə əla uzlaşır. Belə ayaqqabılar cins şalvarla da yaxşı yola gedir.
3. Bu yayın dəbli ayaqqabıları kvadrat qalın dabanlı, burnu açıq sabolardır. Bu model universal və rahat olması ilə seçilir. Qalın daban sayəsində onun üstündə bütün gün yorulmadan dayanmaq olar. Burnu açıq saboların sevilməsinin əsas səbəbi istənilən geyimlə uyğun gəlməsidir.
4. Dizaynerlər istənilən zövqü nəzərə alaraq burnu açıq saboların həm nazik dabanlı, həm də alçaq dabanlı variantlarını təqdim ediblər. Nazik dabanlı sabolar gecə dəvətləri və toy mərasimləri üçün daha əlverişlidir. Onlar işgüzar üslubda da xoş təsiri bağışlayır, görüş üçün də yaxşı variantdır. Lakin uzun müddətli gəzinti üçün komfortlu deyil. Alçaq dabanlı modellər isə idman tərzində geyinməyi sevənlərin ürəyincə olacaq.
Publika.az
Yayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLARYayın SABO dəbi – FOTOLAR

Mətbəx     Baxılıb: 3195   Tarix: 22 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

turlar.az

sonxeber.az geyim necə seçməli toy gecesi geyim və ayaqqabılar toy ucun maraqli ideyalar ərzaqlar qalin saclara qulluq sanamalar cinsi əlaqə sevgi oxatan şirin qoğal rus dilini oyrenek 2ci ders