Ağ lobya ilə toyuq. Tez və dadlı!

Ağ lobya ilə toyuq. Tez və dadlı! İnqrediyentlər:
- 500-600 qr toyuğun sinə əti
- 1 banka konservləşdirilmiş ağ lobya (420 qr)
- 3 ədəd pomidor
- 1 soğan
- 2 diş sarımsaq
- bitki yağı
- 1/2 stəkan bulyon (və ya su)
- duz, istiot, göyərti (zövqə görə)
Hazırlanması:
1. Toyuğu orta tikələrə doğrayın.
2. Soğanı halqa kimi, sarımsağı nazik-nazik doğrayın, bitki yağında bir qədər qızardın.
3. Toyuğu əlavə edin, bir qədər qızardın.
4. Pomidorların qabıqlarını soyun, kub şəklində doğrayın, əlavə edin, qarışdırın.
5. 1/2 stəkan bulyon (və ya su) tökün, qazanın qapağını bağlayın və vam odda 25 dəqiqə ərzində bişirin.
6. Duz, istiot, lobya əlavə edin, qarışdırın, 5-7 dəqiqə bişirin.
7. Masaya verdikdə üzərinə xırda doğranmış göyərti səpin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 1819   Tarix: 22 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

turlar.az

gelinlikler yay kolleksiyasi kosmetik vasiteler geyimler qız bürcü 2025 payiz geyimleri gözəllik sirləri kosmetika novruz bayramina aid atalar sozu novruz bayramina aid hakisdalar webnem tovuzlu hakista