Belə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTO

Bal və südlə bədənləri çürüdülüb, böcəklərə yem edən işgəncə - Skafizm
Dövlətlər hələ ilk yaradılış dönəmində öz gücünü göstərmək üçün olduqca qəribə işgəncə, edam üsulları tətbiq edirdilər. Bunlardan qədim İranda ağır cinayət törədənləri cəzalandırmaq üçün istifadə edilən eskapizm üsulu tarixdə iz buraxıb.
Publika.az qəribə işgəncə üsulu olan skafizmi haqqında məlumatı təqdim edir:
Cəzalandırılan, əvvəl göl və ya dərya üzərindəki qayığa kürək üstü möhkəmcə bağlanırdı. Eyni hüdürlükdə başqa qayıq onun üzərinə qoyulur və qurbanın yalnız başı, qolları, qıçları çöldə qalmaqla üzərinə bağlanılırdı.

Süd və baldan hazırlanmış qarışığı qurbana yedizdirilirdi. Bu qarışıq kəskin ishala səbəb olurdu. İslah içində qalan bədən yavaş-yavaş qurbanın ölümünə səbəb olurdu. Çöldə qalan bölgələri isə (üzü, qolları və qıçları) bala bulanır və birbaşa günəş şüasının altında qalırdı. Bal və nəcisin varlığı, qısa müddətdə ətrafdakı bütün həşəratları ora cəmləyirdi. Bura qədər olan proses iztirab prosesi adlanır. Həşəratlar balı yedikcə dəriyə və əzələyə keçirdilər. Qurbanın nəcis içində qalan hissəsində həşəratlar sürfələrini qoyurdu. Təbii, gəmiricilər də bu üfunətə toplaşaraq bədən üzvlərini gəmirməyə başlayırlar. Cinsi orqanlar, qarın boşluğu, qarşılarına nə çıxarsa. Sürfələrdə böyüyən həşəratlar da qurbanın ətini yeyərək bəslənirdi. Ən pisi də, qurbanın ölməsinə icazə verilməməsi idi.
Süd və bal, qurbanın su və qida ehtiyacını ödədiyi üçün qurban asanlıqla ölmürdü. Aylarla həyatda qalmaq şansı olmasa da, qurban bir müddət sonra septik şoka (bədənin həddindən artıq yoluxmuş olması nəticəsində orqanların funksiyasını itirməsi vəziyyəti) girir və ölürdü. Yəqin ki, bəşəriyyət bundan iyrənc və amansız cəza növü tanımır.// publika
Belə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTOBelə bir şey olmamışdı - Bal və südlə bədənləri çürüdüb... ŞOK FOTO

Mətbəx     Baxılıb: 3401   Tarix: 04 noyabr 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az makiyaj instagram qis geyimləri 2025 yemek reseptleri orqazm xolesterini azaldan qidalar kofe maskasi morugun faydasi toyuq salati vətənə aid atalar sözləri webnem tovuzlu sirin qogal vetene aid bayati