Dadlı peçenye

Dadlı peçenyeYulaf yarması və banandan inanılmaz dadlı peçenye.

Hazırlamaq heç bu qədər asan olmamışdı!

Əgər sən müxtəlif iştahaçan desetrləri sevirsən, ancaq bütün gününü mətbəxdə keçirtmək üçün nə vaxtın, nə də həvəsin varsa onda bu sənin sevimli reseptin olacaq. Bu peçenyeni hazırlamaq asan olmaqla yanaşı, o, həm də faydalıdır. Onu hətta pəhriz saxlayanlar da rahatlıqla yeyə bilər. Peçenyenin hazırlanması üçün çox asan tapılan məhsullar və cəmi 15 dəqiqə vaxt lazım olacaq. Ancaq nəticədə kulinariyanın sənət əsərini yaradacaqsız. Bu resepdən hətta heç bir mətbəx təcrübəsi olmayan xanımlar da asanlıqla istifadə edə bilərlər.

Tərkibi:

2 böyük yetişmiş banan

1 xörək qaşığı yulaf yarması

Qoz-fındıq, üzüm, şəkərlənmiş meyvələr, darçın (zövqə görə)

Hazırlanması:

1. Bananı təmizləyin. Bir qaba qoyub, yulaf yarması, qoz-fındıq, üzüm, şəkərlənmiş meyvələr və darçın əlavə edib mikserlə yaxşıca qarışdırın.

2. Alınmış qarışığı peçenyelər formasına salın, yağ cəkilmiş perqamentin üzərinə yerləşdirin, 15 dəqiqə müddətində sobada 180 dərəcədə bişirin. Əgər qaz sobasında bişirirsinizsə 20 dəqiqə müddətində bişirin.

Peçenyeləri həm isti, həm də soyuq halda istifadə edə bilərsiniz.

Mətbəx     Baxılıb: 4516   Tarix: 25 mart 2015
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

turlar.az

yay kolleksiyasi qadin dunyasi makiyaj instagram vətən haqqında bayatılar pirojnalar tort reseptləri küftələr kosmetika ariqlamaq qizlar geyim qiz evi haxista babasil