DİQQƏT! Bu meyvə-tərəvəzləri qabıqlı yeyin
Kifayət qədər vitamin və qida əldə etmək üçün hər gün meyvə-tərəvəz istehlak edilməlidir.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, meyvələri və tərəvəzlərin bəzilərini qabıqla yemək daha faydalıdır.
Badımcan
Bu meyvənin qabığında qocalma prosesini ləngidən, dərinin sağlamlığına və görünüşünə müsbət təsir göstərən güclü antioksidant olan nasunin var.
Kartof
Kartof qabığının tərkibi faydalı vitamin və minerallarla zəngindir. Buna görə də kartofu daha tez-tez formada bişirmək və ya qaynatmaq məsləhətdir.
Xiyar
Xiyar qabığı immunitet sistemini stimullaşdıran və həzm sisteminin səmərəliliyini artıran lif və antioksidantlarla zəngindir.
Alma qabığı
Alma qabığı tərkibindəki maddələr xərçəng əleyhinə təsirləri ilə tanınır.
Milli.Az / news.milli.az









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Qadınlarda hormonal pozğunluğun əlamətləri açıqlandı
Təranə Qumral: 'Şəbnəm yaxşı qızdır amma xarakterinə görə heç kəsə yapışmır
Bu məhsulların tərkibində yod var - Yeməyəndə əqli gerilik yaradır
Yaddaşı gücləndirən 8 əsas vitamin:Beynin qocalmasının qarşısını alırlar
Pambıq və ya fırça ilə dırnağa çəkin - göbələyin kökünü kəsir
Məşhur müğənni əməliyyat olundu
Heç kəs yaxşı əri başqa qadına verməz