Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov
Ərzaqlar:
3 st uzun düyü
100 q pendir
2-3 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz
İçlik:
500 qr suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (mal əti də olar)
3 ədəd baş soğan
4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq)
4-5 ədəd alça turşusu
2 x.əridilmiş kərə yağı
Duz
İstiot
Hazırlanması:
İçliyi hazırlamaq üçün Bax: Ətli səbzəli qovurma
Pendiri sürtgəcdən keçiririk.
Düyünü suda adi qaydada bişirib süzürük.
Qabı yağlayıb düyünün yarısını qaba tökürük. Qabda düyünü yağlayıb yayırıq.
Düyünün üstünə səbzə qovurmanı tökürük və bərabər yayırıq.
Qalan düyünü səbzə qovurmanın üstünə tökürük və yağlayırıq.
Düyünün üstünə pendiri səpirik.
200-220 dərəcədə qızdırılmış sobada dəm almağa qoyuruq. Üzü qızaranda götürürük.
Nuş olsun!









Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Ozanın filmi 12 dekabrda yayımlanacaq
Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var
Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir
"Canlı oxumaq hər kəsin başı üçün deyil" – Şəbnəm Tovuzlu
Hüseyn: Ayselin sənəti Aşıq Samirənin sənətindən yüksəkdir
Niyə hamı kökəlir? - AÇIQLAMA
Hansı kosmetoloqlardan razı qalmısız? - SORĞU
Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı
Qəhvə "Alzeymer" xəstəliyindən xilas edir - ARAŞDIRMA
MadTeen-in səhhətində problem yarandı - Səhnədən gedir
Qış aylarında artan iştahanın səbəbi görün nə imiş