Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovƏrzaqlar:Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

3 st uzun düyü

100 q pendir

2-3 x.q əridilmiş kərə yağı

Duz

İçlik:Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

500 qr suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (mal əti də olar)

3 ədəd baş soğan

4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq)

4-5 ədəd alça turşusu

2 x.əridilmiş kərə yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

İçliyi hazırlamaq üçün Bax: Ətli səbzəli qovurma

Pendiri sürtgəcdən keçiririk.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünü suda adi qaydada bişirib süzürük.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovQabı yağlayıb düyünün yarısını qaba tökürük. Qabda düyünü yağlayıb yayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünün üstünə səbzə qovurmanı tökürük və bərabər yayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovQalan düyünü səbzə qovurmanın üstünə tökürük və yağlayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünün üstünə pendiri səpirik.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov200-220 dərəcədə qızdırılmış sobada dəm almağa qoyuruq. Üzü qızaranda götürürük.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6307   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az kosmetoloq adlarin menasi donlar 2025 yay donları dirnaq maskasi qatiqli sirniyyat türk mətbəxi ziyafet geyimleri uzeyir hacibeyli novruz bayramına aid vətən oglan evi