Kələmi bişirəndə yumurta və şəkər əlavə edin – Təəccüblənəcəksiniz
Hər bir evdar qadınlar kələmi öz şəxsi üsulları ilə bişirir və ona müxtəlif məhsullar əlavə edirlər.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, çoxları xardal, tomat pastası və ya xamaya üstünlük verir.
Ancaq bu komponentlər hamıya məlumdur. Çünki onlar tez-tez istifadə olunur.
Bununla belə, daha maraqlı variantlar var.
Yumurta
Bu tövsiyəni çox az eşitmisiniz. Çünki o, çox nadir hallarda istifadə olunur. Bu əlverişli məhsulun yeməyin keyfiyyətini əhəmiyyətli dərəcədə yaxşılaşdıracağına inanılır.
Yumurta yeməyin tərkibini daha xoş, dadlı və daha keyfiyyətli edir.
Bir yumurta götürün, homojen bir vəziyyətə gətirin və hazır olandan bir neçə dəqiqə əvvəl bişmiş kələmə əlavə edin.
Şəkər
Əsas yeməklər hazırlayarkən onlara şəkər əlavə edilməsi müsbət rol oynaya bilər. Buna bişmiş kələm də istisna deyil. Az miqdarda şəkər yeməyi daha ləzzətli edəcək.
Milli.Az









Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
İncə görünmək üçün korset taxanlara xəbərdarlıq
"Maska dövrü geri qayıda bilər" - 7 mutasiya keçirən epidemiya sürətlə yayılır
Qadınlar və ideal gözəllik standartları
Azərbaycanlıların gündəlik səhər vərdişi xərçəng yaradır
Ruhəngiz Musəvidən İzzətlə bağlı qalmaqallı sözlər
Sevda İtaliyadakı qiymətləri müqayisə etdi - 'Bakıda çox bahadı