sebet.az onlayn maqazin

paxla cigirtmasi

Yaşıl lobya (paxla) çığırtması

Ərzaqlar:. 500 q yaşıl lobya (paxla). 2 ədəd baş soğan. 2 ədəd yumurta. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Lobyanı təmizləyib yuduqdan sonra üstünə su töküb qazın üstündə bişiririk. Soğanın qabığını soyu

Paxla çığırtması (qovurması)

Ərzaqlar:. 1 kq göy paxla. 3 ədəd pomidor. 3 ədəd baş soğan. 3 x.q kərə yağı ya da bitki yağı. Duz. Hazırlanması:. Paxlanı təmizləyib doğrayırıq. Qazana paxlanı töküb su əlavə edib tam bişməyə az qalana qədər suda bişiririk

Soçi paxlavası - RESEPT

Məhsullar:. - 3 yumurta. - 2 yumurta ağı. - 250 qram kərə yağı. - apardığı qədər un. - yarım çay qaşığı soda. İçlik üçün lazım olanlar və onun hazırlanma qaydası:. - 1 stəkan doğranmıs (bir az iri şəkildə doğranmalıdır

Paxlalılar diabet riskini azaldır

İspanyadaki Rovira Virgil Universitetinin reallaşdırdığı bir araşdırma, hər gün nizamlı olaraq paxlalı qidalar istehlak etmənin 2-ci dərəcəli diabet riskini əhəmiyyətli dərəcədə azaltdığını müəyyən etdi. deyerler.org-a istinadə

Türk paxlavası

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 1 stəkan süd. 150 qr duru yağ. 20 qr maya. 1 qaşıq üzüm şirəsi. 1 yumurta. Un –apardığı qədər. İçlik: . Qoz – 300 qr. Yağ -500 qr. şəkər tozunu – 300 qr. Şərbət üçün : 2 stəkan şəkər tozu, 1 stəka

Gəncə paxlavası

Tərkibi:. Xəmir üçün: . Əla növ buğda unu-300 qr. Yumurta 1-2 ədəd. Duz-3q. İçlik üçün: . Badam-180 qr. Şəkər tozu-180 qr. Darçın-3qr. Sərbət üçün:. Şəkər-160qr. Bal-40qr. Təbəqələrin arasına sürtmək üçün:. Yağ-40 qr. Səthin

Bakı paxlavası

Tərkibi:. Əla növ buğda unu-250 qr. Ərinmiş yağ-60qr. Üzlü süd-80 qr. Yumurta-1 ədəd. Maya-8qr. Təmizlənmiş badam və ya qoz ləpəsi-200qr. Şəkər-200 qr. Zəfəran-0,4 qr. Vanilin-0,2qr. Bal-20qr. Hazırlanması:. İçlik: Badamı

Qoz qutabı-Üç qulaq-Üçkünc paxlava

(Bu qutab Azərbaycanın qədim milli şirniyyatlarının bir növüdür). Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 6 st un. 1-2 ədəd yumurta. 1/3 ç.q sarıkök. 1 x.q duz. 1ç.q maya. 2 st ilıq su (təqribən). Yuxaları yaymaq üçün un. İç üçün:. 4-5 s

Paxla şorbası

Ərzaqlar:. 1 st quru paxla. 3 ədəd baş soğan. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 5-6 ədəd alça turşusu. 1 x.q un. 1 ədəd yumurta. Keşniş. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Yağ v

Paxla paştet

Ərzaqlar: . 1 st quru paxla . 50 q kərə yağı . 1/2 st qoz ləpəsi . 2 baş soğan . Duz . Istiot . Hazırlanması:. Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk. Soyuduqdan sonr

Badımcan çığırtması

Ərzaqlar:. 6 ədəd badımcan. 4 ədəd baş soğan. 3 ədəd yumurta. Zeytun yağı. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Badımcanı təmizləyib yuyub qabığını soyub iki bölüb doğrayırıq.Üstünə duz səpib 10-15 dəqiqə saxlayırıq. Sonra sıxıb ac

Toyuq çığırtması

Ərzaqlar:. 1,5 kq toyuq əti. 5 ədəd baş soğan. 4-5 yumurta. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 1/2 ç.q sarıkök. Duz (zövqə görə). İstiot (zövqə görə). Hazırlanması:. Doğranmış toyuğu 30-40 dəqiqə suya duz töküb, bişiririk. Soğan


paxla cigirtmasi melumatlari 2019, paxla cigirtmasi haqqinda melumat , paxla cigirtmasi xeberleri, paxla cigirtmasi haqqinda ətraflı xanim.az saytında öyrənə bilərsiz


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler toy makiyaji sekilleri toy makiyajlari geyim şəkilləri geyimler aybasi muslim somen beautiful xatire islamin sekilleri xeberler son xeberler kosmetika novruz bayramı üçün hakistalar sözün dəyəri