Paxla çığırtması (qovurması)
Ərzaqlar:
1 kq göy paxla
3 ədəd pomidor
3 ədəd baş soğan
3 x.q kərə yağı ya da bitki yağı
Duz
Hazırlanması:
Paxlanı təmizləyib doğrayırıq.
Qazana paxlanı töküb su əlavə edib tam bişməyə az qalana qədər suda bişiririk.
Soğanı doğrayıb tavada yağ töküb qovururuq.

Pomidorun qabığını soyub doğrayırıq
Doğranmış pomidoru soğana əlavə edirik.
Bişmiş paxlanı sudan çıxarıb soğan və pamidor qovurmasının üstünə tökürük.
Duz əlavə edib yağa düşənə qədər qovururuq.Yağda da 5-10 dəqiqə qovurub götürürük.
Paxla qovurmamız hazırdı.
Nuş olsun!









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Kerem Bürsin min tələbəyə təhsil imkanı yaratdı
Ağıllı olun, xəbərdarlığımı ciddi qəbul edin' - Tolik
Əncirə əlavə edib yeyin - Qaraciyəri təmizləyir, orqanizmi yeniləyir
Əllərin və ayaqların rənginin dəyişməsi xəstəliyə işarədir
Həftədə ən azı 2 dəfə bu balığı yeyin - Həkim məsləhəti
Sənin möhkəm çiyninə və məsləhətlərinə çox ehtiyacım var
Diş itkisi ölüm riskini artıra bilər - ARAŞDIRMA
Puqaçova Bolqarıstanda villa aldı
Paris Hilton Britni Spirsin 2000-ci illərə aid görünüşünü təkrarlayıb - FOTOLAR
Dilarə Kazımova "Chicago" müziklında parladı – FOTOLAR
Xanımların gözəllik yarışmasında Birləşmiş Krallığı qazaxıstanlı qadın təmsil edəcək - FOTO