Ləzgi piroqu SKAN. Sadə resept

Ləzgi piroqu SKAN. Sadə reseptİnqrediyentlər:
Xəmir:
- 1 kq un
- 2 stəkan su
- 1 ç.q. duz
- 1 ç.q. şəkər tozu
- 1 paket quru maya
- 3 x.q. bitki yağı
- kərə yağı (üzərinə çəkmək üçün)
İçlik:
- 500-700 qr farş
- 2 kartof
- 1-2 baş soğan
- duz, istiot, digər ədviyyatlar (zövqə görə)
Hazırlanması:
1. Yuxarıda göstərilən məhsullardan xəmir yoğurun, isti yerdə yarım saat saxlayın ki, xəmir qalxsın.
2. İçlik: kartofu nazik-nazik, soğanı xırda doğrayın, farşa əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot vurun.
3. Xəmiri 2 hissəyə bölün, nazik yayın, üzərinə əridilmiş kərə yağı çəkin.
4. Xəmiri əvvəl rulet formasında, sonra ruleti ilbiz formasında bükün, 15 dəqiqə saxlayın (üzərinə mətbəx dəsmalı sərin).
5. İlbizi ehtiyatla ortadan başlayaraq yayın, yağ çəkilmiş formaya qoyun, üzərinə içlik qoyun, üzərinə o biri yayılmış xəmiri qoyun, böyürləri yaxşı birləşdirin. Piroqun ortasında buxarın çıxması üçün dəlik açın.   
6. Piroqu qabaqcadan 180 C qızıdırılmış sobaya qoyun, təxminən 1 saat bişirin. Hazır piroqun üzərinə kərə yağı çəkin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4556   Tarix: 24 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

turlar.az

kosmetik vasiteler qadın geyimi geyim seçimi südlü şirniyyat 2025 geyim kolleksiyasi goyemin faydasi eşq və məhəbbət kosmetika 8 mart novruz hakista insan gulmeli hakista nagillar