Mətbəx sirləri
Bu qaydalara əməl etsəniz mətbəxdə işiniz asanlaşaq:
Banan uzun müddət xarab olmasın deyə qoparıldığı yerə sellofan sarımaq lazımdır.
Kartofu soyandan sonra qaralmaması üçün suda saxlayın.
Soyulan almanın rənginin dəyişməsinin qarşısını almaq üçün 2 stəkan suya 1 qaşıq bal qatıb almanı həmin suyun içərisində saxlayın.
Yumurtanın təzə olmasını yoxlamaq istəyirsinizsə onu bir qab suya salın. Əgər yumurta dibə getsə demək təzədir.
Zəncəfil soymaq üçün qaşıqdan istifadə edin.
Sarımsağı asan soymaq üçün dişlərini bıçağın yan tərəfi ilə azacıq əzin. Qabıqlar asanlıqla ayrılacaq.
Kartofu əvvəll qaynar, sonra soyuq suya qoysanız qabığı asan soyulacaq.
Yumurtanın qabığının asan soyulması üçün qaynatdığınız suya bir az sirkə əlavə edə bilərsiniz.
Yumşaq pendirləri dağıtmadan sürtgəcdən keçirmək üçün əvvəlcə 30 dəqiqə buzda saxlamaq lazımdır.
Şəkərləşən bal bankasını 5-10 dəqiqə qaynar suda saxlasınız bal yenidən əvvəlki formasına qayıdacaq.
Yemək qazanının daşmaması üçün üzərinə taxta qaşıq qoya bilərsiniz.
f Paylaş








Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti