Mətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - Foto

Mətbəxin klassik üslubda doğru yığılması

Klassik mətbəx bütün ailə ilə yanaşı dostların və qonşuların ora yerləşəsi üçün geniş olmalıdır. Burada çoxlu dolablar olmalıdır ki, bütün əşyalar yerləşə bilsin. Belə mətbəxdə mebel də klassik olmalıdır. Antikvar mebel də seçmək olar

Klassika ölməzdir. Mətbəxin klassik üslubda olan dizaynı geniş məkan və komfort deməkdir. Amma azlıqla da kifayətlənmək olar. İtalyanlar indiyə qədər klassik mətbəxə üstünlük verir.

Düzgün seçilmiş rəng kombinasiyası önəmlidir. Əgər sizin klassik mətbəxinizdən yaşıl meşəyə və yaxud çəmənliyə bir görüntü açılırsa, bu çox gözəl olar. Klassikanın vurğunu olan italyanlar görüntü üçün ayrıca pul ödəməyə hazırdır.

Taxtadan olan bağ evində klassik mətbəx çox gözəl və təbii görünər. Vyana stulları, dairəvi masa, kiçik rəsmli pərdələr və dolabların bəyazlığı – bütün bunlar klassik üslubu tamamlayır.

Tavanın bəyazlığı da klassik üslubdan xəbər verir.

Təbii ağac-rənglənmiş və ya rənglənmiş hər zaman gözəldir. Keramik döşəmə də əlavə etsək bütün kompozisiya tamamlanır. Qızılı rəngdən və antik ornamentlərdən çox istifadə olunması da klassikadır, amma daha çox saray klassikasını xatırladır. Əlbəttə ki, klassik mətbəx yalnız yemək hazırlanması üçün məkan deyil, eyni zamanda yumşaq divanlar, kreslo və digər rahatlığı olan məkandır.
Mətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - FotoMətbəxin klassik üslubda doğru yığılması - Foto

Mətbəx     Baxılıb: 5228   Tarix: 12 yanvar 2015
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

turlar.az

yay kolleksiyasi qis geyimləri 2025 kosmetika mehsullari toy ucun qisa donlar müsabiqələr evdarlıq kitabı duzlu xəmir işləri kosmetika hakista sozler sirin qogal cinsi əlaqə novruz bayramina aid cantalar