Paxla paştet
Ərzaqlar: 
1 st quru paxla
50 q kərə yağı
1/2 st qoz ləpəsi
2 baş soğan
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk.
Soyuduqdan sonra ət çəkən maşından keçiririk.
Soğanı doğrayıb duz töküb yağda qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.


Qızardılmış soğanı da ət maşınından keçiririk.
Qoz ləpəsini ya bıçaqla doğrayırıq ya da sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.
Bütün ərzaqları duz istiot töküb qarışdırırıq.

Kağız sərib qarışığı rulon kimi duzəldib bükürük.

Hazır paştet bir necə saat soyuducuda qalıb donmalıdır.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Ucuz olsun deyə texniki silikondan hazırlayırlar, hamı da "bəh-bəh"lə yeyir
Bu makaron resepti ilə 100 yaşına qədər yaşayırlar
İnfarktın siqnallarıdır - Həkimə gedin
Kartof qızartması yemək qalıcı fəsadlara yol açır - Diqqət
Bu müddətdə insanlar daha tez qocalır – iki əsas yaş dövrü
Aktrisa burun əməliyyatlarını tənqid etdi
Qızının etirafı Fatiməni ağlatdı - FOTO
Az yatanların beyni zəifləyir
Qarnı qurdlu mikrob yığını' - Kənan yenidən onları hədəf aldı
Qadının əxlaqı həyat yoldaşından başlayır
Burun əməliyyatından sonra ağıl itə bilər? - Psixiatr danışdı