Paxla paştet
Ərzaqlar: 
1 st quru paxla
50 q kərə yağı
1/2 st qoz ləpəsi
2 baş soğan
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk.
Soyuduqdan sonra ət çəkən maşından keçiririk.
Soğanı doğrayıb duz töküb yağda qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.


Qızardılmış soğanı da ət maşınından keçiririk.
Qoz ləpəsini ya bıçaqla doğrayırıq ya da sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.
Bütün ərzaqları duz istiot töküb qarışdırırıq.

Kağız sərib qarışığı rulon kimi duzəldib bükürük.

Hazır paştet bir necə saat soyuducuda qalıb donmalıdır.
Nuş olsun!









Hakışta
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Xalq artisti Röya konsertindən danışdı: 'Darıxıblar, özümü onlardan əsirgəmədim
Səhər yeməyində çörək yeyənlər iki dəfə düşünsün
Əzələ kramplarının əsl səbəbi gözləniləndən fərqli imiş
Bir il yarım davam edən öskürəyinin səbəbi balqabaq toxumu çıxdı
Bütün nadir xəstəliklər üçün təsir göstərə biləcək vahid dərman hazırlanıb
Eşref Rüya' 40 ölkəyə satıldı
Yüksək şəkər və infarkt arasında əlaqə
Səni çox sevirəm ana, güclü ol!' - Aysun göz yaşı tökdü
Beyinə zərər verən qidalar açıqlandı
Kişilərdə ən çox rast gəlinən ikinci xərçəng növü hansıdır?
Atası qızımı görmür, şəkillər real deyil' - Aysun etiraf etdi