Qanın təmizlənməsi qaydası – loğmanların məsləhəti
Resept 1: 300 qr bal və 250 qr sarımsaq götürmək lazımdır. Sarımsağı xırdalalın, yaxşıca qarışdırın və 3 həftə saxlayın. Hazırlanmış qarışığı gündə 3 dəfə 1 xırək qaşığı yeməkdən 40 dəqiqə əvvəl qəbul edin.
Resept 2 :4 cm-lik zəncəfil kökü, 1 çay qaşığı yaşıl çay və darçın götürün. Birlikdə qarışdırırn, 0,5 litr qaynar suya töküb, yenidənqarışdırın və soyumasını gözləyin. Bundan sonra ona zövqə görə bal və limon əlavə edə bilərsiniz. Məhlulu gün ərzində için.
Resept 3: 100 qr quru qozun üzərinə 0, 5 litr su töküb qarışdırın. Qarışığı 21 gün saxlayın, hər gün yaxşı qarışması üçün silkələmək məqsədəuyğundur. Bu məhlul kursla qəbul edilir. Hər ongündən bir 5 kurs qəbul edilməlidir.
İstifadə qaydası: yarım stəkan isti suya 30 damcı hazırladığınız məhluldan əlavə edin və yeməkdən yarım saat qabaq qəbul edin.