Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesi

Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiƏrzaqlar:
1 ədəd toyuğun döş əti
1 ədəd soğan
3 ədəd göbələk
göyərti ( cəfəri və s. zövqə görə).
bitki yağı
qaymaq
Hazırlanması:
Döş ətini xırda doğrayırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiTavaya yağ töküb (zeytun olsa, lap yaxşı) döş ətini qızardırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiEyni qaydada göbələyi doğrayırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiSonra soğanı həmin qaydada doğrayırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiDoğradıqdan sonra soğanı qızardırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiSonra göbələyi əlavə edib tökdümqızardırıq.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiDaha sonra üzərinə qızartdığımız toyuğun döş ətini əlavə edirik.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiCəfərini xırda doğrayıb üzərinə əlavə edirik.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiQaba çəkəndən sonra qaymaq əlavə etdib nuşi canla yeyirik.
Qaymaqlı,göbələkli toyuq filesiNuş olsun.

Müəllif:Leyla Abdullayeva

Mətbəx     Baxılıb: 14240   Tarix: 27 dekabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

yay geyimləri 2025 donlar 2025 hamiləlik aybasi ucun derman paltar olmaq qazan katleti yuxuda balqabaq kosmetika zencefil novruz hakistalari hakıştalar novruz bayrami hakisda novruz haqistalari