Qədim hind resepti ilə xərçəngin qarşısını almaq mümkün imiş
Hindistanda yetişən bir sıra ədviyyatlar müalicəvi özəlliklərə sahibdir. Buraya zəncəfil, sarıkök, türmerik, mixək və s. aiddir.
Qədim hind tibbinin ən faydalı içkisi minlərlə dərdin dəvasındır.
Publika.az həmin çayın reseptini təqdim edir. Xatırladaq ki, bu içki onlarla xərçəng növünün qarşısını alır. Alsheymer, şüur zəifliyi kimi xəstəliklərdən qoruyur.
Bu içkini hazırlamaqçün yarım çay qaşığı zəncəfil, yarım çay qaşığı mixək, yarım çay qaşığı darçın, 1 çimdik sarıkök, 1 stəkan su, yarım stəkan süd, 1 çimdik də hil lazımdır. Bir az da təbii bal olsa, lap yerinə düşər.
Bütün ədviyyatları 1 stəkan qaynar su ilə qarışdırın. Üstünə yarım stəkan isti süd əlavə edin. Hazır içkini gün ərzində içmək tövsiyə olunur. Bu çay xərçəngdən əlavə infarkt və insultun da qarşısını alır.
Leyla /publika.az









Acılı, yağlı, yoxsa turş? - Mədə üçün ən zərərli qida
Paltarları niyə radiatorların üstündə qurutmaq olmaz?
"Mərhəmətdən danışmağa ixtiyarımız yoxdur
Qrip zamanı isti vanna qəbul etmək təhlükəlidir
İspanaqdakı qum və palçığı yox edən təəccüblü üsul: 1 qaşıq bəs edir
Bayramda bunları yeməyin
Çayı belə içəndə mədə xərçəngi yaradır
"Mobil telefonlarda olan bakteriyalar unitazdan 18 dəfə çoxdur"
"Dünyanın ən gözəl şəhəri Bakı" - Xəyyam Nisanov
Meyxanaçı Samirə: "Həyat yoldaşım məndən 22 yaş böyük idi
Elektron siqaret məni xərçəng xəstəsi etdi' - Pekkan
Tacir Şahmalıoğlu ilə Vüqar Əbdülov arasında qalmaqal
Virus daha geniş miqyasda yayılacaq - XƏBƏRDARLIQ
Üçüncü dəfə ata olan aktyor qızını göstərdi - FOTOLAR
"Bəzi qızlar oxumaq yox, ərə getmək istəyirlər" - İlhamə