Qida plyonkası lazımi yerlərdə yağları yandıracaq
Qida plyonkaları hər bir evdar xanıma yaxşı tanışdır. O, mətbəxdə əvəzolunmaz köməkçidir.
Ondan həm də kosmetik prosedurların həyata keçirilməsi üçün istifadə etmək olar. Belə metoddan xarici ölkələrdə daha geniş istifadə edilir. Plyonkanın unikal xüsisiyyətləri var – o, istixana (parnik) effekti verir. O, qan dövranını yaxşılaşdırır, tərləməyi gücləndirməklə zərərli maddələri orqanizmdən çıxartmağa kömək edir.
Plyonkadan istifadə qaydaları:
• Bal.
Bu şirin komponenti qızdırmaq lazımdır, ora yumurta sarısı, ətirli yağlar və sitrus meyvələri qatılır. Bu qarışıq yağdan zərər görmüş yerlərə çəkilir və 1 saat saxlanılır. Sonra dərini təmizləmək lazımdır.
• Gil.
Gil tərkibindəki yüksək mikroelementlərə görə dəri təbəqəsinə müsbət təsir göstərir. Onu mütləq su ilə qarışdırın. Kremə bənzər qarışıq alınacaq. Qarışığı bədənə çəkib, üzərinə qida plyonkası sarımaq lazımdır. Sonra isti geyim geyib, fiziki hərəkətlər edin.
Nəticə bir neçə gündən sonra hiss olunacaq. Dəri elastiklik əldə edəcək və gəncləşəcək.
Qeyd: Bu prosedurdan istifadə yüksək təzyiqdən, varikoz və digər damarla bağlı xəstəliklərdən əziyyət çəkənlərə məsləhət görülmür.
f Paylaş