Qışa çox dadlı LOBYA SALATI

Qışa çox dadlı LOBYA SALATITərkib:
- 1 kq yaşıl lobya
- 1 kq pomidor
- 1/2 (yarım) kq soğan
- 1/2 kq kök
- 1 stəkan bitki yağı
- 1 x.q duz
- 2 x.q. şəkər tozu
- 2 x.q. 9%-li sirkə
- 3-4 diş sarımsaq
- 1 ç.q. istiot
Hazırlanması:
1. Lobyanı təmizləyin, 2-3 hissəyə bölün.
2. Üzərinə qaynar su tökün, 10 dəqiqə bişirin, suyu boşaldın.
3. Soğanı uzun-uzun doğrayın, bitki yağında qızardın.
4. Kökü təmizləyin, sürtgəcdən keçirin, bitki yağında qızardın.
5. Pomidorları yuyun, doğrayın, blenderdən keçirin.
6. Qazana bütün inqrediyentləri qoyun, qaynara düşəndə şəkər tozu, duz, istiot əlavə edin, 20 dəqiqə vam odda bişirin.
7. Sarımsağı sarımsağəzənlə əzin, salata əlavə edin.
8. Sirkə əlavə edin, 5 dəqiqə vam odda qaynadın, isti halda sterilizə olunmuş bankalara doldurun.
9. Dolu bankaları 30-40 dəqiqə (bankanın həcmindən asılıdır) sterilizə edin, qapaqları bağlayın.
Nuş olsun!
Mənbə: povarenok.ru
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 3120   Tarix: 23 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

kosmetik vasiteler yay kolleksiyasi qis geyimləri 2025 ibrətamiz sözlər dirnaq manikuru salatların hazırlanması qadın geyim və aksessuar kosmetika vətən sağlamlığa aid atalar sözləri üzeyir hacıbəyli qaynana ana haqqinda bayati