QOZLU BEZE tortu

QOZLU BEZE tortuİnqrediyentlər:
- 6 yumurta
 - 400 qr şəkər kirşanı ("pudrası")
- 150 qr qoz
- 1 banka qatılaşdırılmış süd ("squşonka")
- 230 qr kərə yağı
- 1 paket vanilli şəkər tozu
Hazırlanması:
1. Yumurta ağını çalın, qarışdıra-qarışdıra hissə-hissə şəkər kirşanı tökün, yaxşı çalın.
2. Alınmış kütləni 2 hissəyə bölün.
3. Tavaya xüsusi kağız sərin, yumurtalı kütləni tökün və korjları qabaqcadan 110 C qədər qızdırılmış sobada 1,5 saat ərzində bişirin.
4. Krem hazırlayırıq. Yumşaq kərə yağını mikserlə çalın, hissə-hissə "squşonka" və vanilli şəkər tozunu  əlavə edin, çalın.  
5. Qozu doğrayın.
6. Hazır korjun üzərinə krem çəkin, doğranmış qoz səpin, üzərinə 2-ci korj qoyun, üzərinə və böyürlərinə krem çəkin və qoz səpin. Korjlar çox zərifdir və tez qırılır. Ehtiyatlı olun.
7. Tortu 3-4 saat saxlayın və sonra masaya verin.
8. Tortun üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz. 
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2623   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

turlar.az

geyim seçimi reseptler makiyaj etmek qaydalari quru yeməklər mətbəx qaydaları hakışta sözləri geyim dəbləri kosmetika kurtlar vadisi vətən maraqlı ekizler englishdilində qulaq