sebet.az onlayn maqazin

QOZLU BEZE tortu

QOZLU BEZE tortuİnqrediyentlər:
- 6 yumurta
 - 400 qr şəkər kirşanı ("pudrası")
- 150 qr qoz
- 1 banka qatılaşdırılmış süd ("squşonka")
- 230 qr kərə yağı
- 1 paket vanilli şəkər tozu
Hazırlanması:
1. Yumurta ağını çalın, qarışdıra-qarışdıra hissə-hissə şəkər kirşanı tökün, yaxşı çalın.
2. Alınmış kütləni 2 hissəyə bölün.
3. Tavaya xüsusi kağız sərin, yumurtalı kütləni tökün və korjları qabaqcadan 110 C qədər qızdırılmış sobada 1,5 saat ərzində bişirin.
4. Krem hazırlayırıq. Yumşaq kərə yağını mikserlə çalın, hissə-hissə "squşonka" və vanilli şəkər tozunu  əlavə edin, çalın.  
5. Qozu doğrayın.
6. Hazır korjun üzərinə krem çəkin, doğranmış qoz səpin, üzərinə 2-ci korj qoyun, üzərinə və böyürlərinə krem çəkin və qoz səpin. Korjlar çox zərifdir və tez qırılır. Ehtiyatlı olun.
7. Tortu 3-4 saat saxlayın və sonra masaya verin.
8. Tortun üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz. 
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 700   Tarix: 20 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler maskalar yay kolleksiyasi yaz geyimleri 2019 qadin saytlari 3 baci dolmasi şeirlər sellulit xeberler son xeberler kosmetika qarağatın tpxumu rusyada qezada olen azerbaycanlilarin adlari