Qramların stəkan və ya qaşıqla ölçüsü

Qramların stəkan və ya qaşıqla ölçüsü110 qram badam -1 çay stəkanı

150qram buğda -1 su stəkanı

180 qr yarma -1 su stəkanı

100qr qoz ləpəsi -1 su stəkanı

110qr fındıq ləpəsi -1 çay stəkanı

25 qr kakos -4 yemək qaşığı

150qr mannı -1 su stəkanı

70qr mannı -1 çay stəkan

10qr mannı -1 xörək qaşığı

25qr sürtkəcdən kecirilmiş holland pendiri -6 xörək qaşığı

100qr kakao -1 su stəkanı

16qr kakao -2 yemək qaşığı

200qr qırmızı mərci -1 su stəkanı

250qr makaron -1 ssu stəkanı

250qr marqarin -1 paket

15 qr marqarin ya kərə yağ -1 xörək qaşığı

175qr düyü -1 su stəkanı

70qr düyü unu -1 çay stəkanı

30qr tomat pastası -1 xörək qaşığı

170qr duru yağ -1 su stəkanı

250qr su -1 su stəkanı

200qr süd -1 su stəkanı

120qr süd -1 çay stəkanı

25qr şəkər tozu -2 xörək qaşığı

110qr un -1 su stəkanı

25qr un -2 xörək qaşığı

210qr qatıq -1 su stəkanı

Çay stəkanı dedikdə armudu stəkan nəzərdə tutulur.

Mətbəx     Baxılıb: 109764   Tarix: 07 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

turlar.az

həkim məsləhəti qadin dunyasi kosmetoloq hobbi əl işlərinin hazırlanması payiz geyimleri dirnaqlar ucun maska kosmetika azerb clpaq qadinlari qaynana hakista heyati gulmeli hakista usaq geyimleri