Qüsursuz dəri üçün ƏRİK MASKALARI

Qüsursuz dəri üçün ƏRİK MASKALARIƏrik A vitamini ilə olduqca zəngindir. Bu vitamin dərimizə sağlam və cavan qalmağa kömək edir. Sizə çox effektli ərik maskaları təqdim edirik.  
1. Cavanlaşdırıcı maska. 3 əriyi blenderlə əzin, 1 x.q. xama və 2 x.q. düyü unu (hazır düyü unu istifadə olunur və ya düyü qəhvə üyüdəndə üyüdülür) əlavə edin, qarışdırın, təmiz üz dərisinə çəkin. Maskanı 20 dəqiqə saxlayın, ilıq suda isladılmış tamponla silin, qidalandırıcı krem çəkin. Bu maska dərini cavanlaşdırır, daha dartılmış və elastik edir.
2. Yağlı dəri üçün maska. 3 ərik blenderlə əzilir, 1 x.q. limon şirəsi və 1 x.q. gerkuleslə qarışdırılır. Maskanı təmiz üz dərisinə çəkin, barmaqlara bir qədər massaj edin, sonra 20 dəqiqə saxlayın və ilıq su ilə yuyun.
3. Quru dəri üçün maska. 2-3 ərik əzilir, 1 x.q. zeytun yağı əlavə olunur, qarışdırılır, təmiz üz dərisinə çəkilir. Maskanı 20 dəqiqə saxlayın və sonra ilıq suda isladılmış tamponla silin.

Mətbəx     Baxılıb: 3855   Tarix: 27 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az geyim və ayaqqabılar kosmetik vasiteler toy gecesi qripdə nə etməli küncüt yağı qalin saclara qulluq şaftalının xeyri paxlava haxista aybawi sac duzumleri novruz bayramına aid