sebet.az onlayn maqazin

Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)

Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (3-cü hissə)

Mətbəx     Baxılıb: 9073   Tarix: 11 dekabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Milli süfrə mədəniyyətimiz

Ulu babalarımızın və nənələrimizin əsrlər, qərinələr boyu öz gündəlik həyat və yaşam tərzində zaman-zaman, qətrə-qətrə yığıb topladıqları təcrübə və vərdişlər maddi- mədəniyyətimizin yaranması və formalaşmasında mühüm ro

Masa bəzəmək estetikası

Yemək bişirmək necə sənət hesab edilirsə, onu bəzəyib süfrəyə gətirmək də başqa bir sənət sayılır. Yeməkləriniz nə qədər gözəl, dadlı olursa-olsun, əgər siz süfrə qaydalarından bixəbərsinizsə, o zaman bu hal həm sizi, eyn

Süfrə mədəniyyəti

Bizim ən gözəl milli ənənələrimizdən biri elə süfrə mədəniyyətimizdir. Ailənin bir yerə yığışması, böyüyün yuxarı başda əyləşməsi, hər kəsin də öz yerini bilməsi həm ailədə tərbiyənin göstəricisidir, həm də bir səmimiyyətdir

Qramların stəkan və ya qaşıqla ölçüsü

110 qram badam -1 çay stəkanı. 150qram buğda -1 su stəkanı. 180 qr yarma -1 su stəkanı. 100qr qoz ləpəsi -1 su stəkanı. 110qr fındıq ləpəsi -1 çay stəkanı. 25 qr kakos -4 yemək qaşığı. 150qr mannı -1 su stəkanı. 70qr mann

Toyuqlu,göbələkli blinçik

Blinçikin hazırlanması. kəsmik - 200 q. yumurta - 2 ədəd. qatıq (və ya süd) - 500 ml. kraxmal- 2,5 x.q (vacib deyil atılmağı). şəkər tozu - 2 ç.q. duz - 0,5 ç.q. soda - 1 ç.q. un - 300 q. qızartmaq üçün bitki yağı. İçli




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az geyim seçimi kosmetoloq yaz geyimleri 2020 qadin donlari fotoqaleriya qiz usagini acmaq prezervativ kosmetika alqışlar yaradıcılıq