sebet.az onlayn maqazin

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotlet

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletƏrzaqlar:Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotlet

500 q çəkilmiş qoyun əti

5 ədəd pamidor

2 ədəd baş soğan

2-3 diş sarımsaq

Duz

Istiot

Qızartmaq üçün bitki yağı

Yeməyin yanında vermək üçün kartof əzməsi:Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotlet

8-9 ədəd kartof

1 x.q əridilmiş kərə yağı

1/3 ç.q sarıkök

1/3 st süd

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Əvvəlcə püreni hazırlayaq. Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra iki hissəyə bölüb balaca qazana tökürük.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletÜzünə çıxana qədər su əlavə edib tamam hazır olana qədər bişiririk.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletSuyu çəkiləndə kartof əzənlə yaxşı əzirik. İçinə südü, duzu, istiotu, sarıkökü və yağı əlavə edib qarışdırırıq. Pürüemiz hazırdı.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletİndi isə kotleti hazırlayaq. Əti ətçəkən maşından soğanla bərabər keçiririk. Ya da soğanı sürtgəcdən keçirib ətlə qarışdırırıq. Duz və istiot töküb yaxşı qarışdırırıq.

Tavada yağı qızdırıb ətdən qoz boyda küftəcik götürüb yastılayıb yağın içinə düzürük.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletHər iki üzünü qızardırıq.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletŞirəni hazırlamaq üçün pamidoru yuyub qabığını soyduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletBaşqa tavada pamidoru suyu çəkilənə qədər bişiririk.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletSuyu çəkiləndə 3-4 x.q bitki yağı əlavə edib qovururuq.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletSarımsağı sarımsaq əzəndən keçirib pamidora əlavə edib, duz və istiotunu da töküb 3-5 dəqiqə qovururuq.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletQızartdığımız kotleti pamidorun içinə yığırıq.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletVam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.

Yeməyi süfrəyə verdikdə yanında düyü, qarabaşaq, kartof qızartması, vermeşel, makaron ya da bizim kimi kartof püresi verə bilərsiniz.

Sarımsaqlı pamidor şirəsi ilə kotletNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3121   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Sobada balıq

Ərzaqlar:. 500 q balıq. 1 dəstə cəfəri. 3 ədəd pamidor. 2 ədəd baş soğan. Duz. Bitki yağı. Hazırlanması:. Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra iki bölüb nazik doğrayırıq. Qaba tökəndə əlimizlə az əzirik. Balığı təmizləyi

Sobada sarımsaqlı lülə kabab

Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun əti. 2 ədəd baş soğan. 2-3 diş sarımsaq. 1/3 ç.q qırmızı bibər. Duz. Istiot. Bəzəmək üçün: . 1 x.q sumax. 1 ədəd qırmızı baş soğan. Qabı yağlamaq üçün: bitki yağı. Hazırlanması:. Soğanı təmizləyi

Toyuq plov

Ərzaqlar:. 4 st uzun düyü. 1 ədəd toyuq. 4 x.q əridilmiş kərə yağı. 1/2 st kişmiş. 10 ədəd qaysı. Sarıkök ya da zəfəran. Duz. İstiot. Qazmaq üçün:. 1 ədəd yumurta. 3 x.q  qatıq. Hazırlanması:. Toyuğu təmizləyib yuduqdan sonr

Balıq qızartması

Ərzaqlar:. 1 kq balıq. 2-3 x.q un. Duz. Qızartmaq üçün: bitki yağı. Hazırlanması:. Balığı təmizlədikdən sonra yuyuruq. Yuyulmuş balığın üstünə zövqə görə duz töküb qarışdırırıq. Ələnmiş unu  düz qaba tökürük. Duzlanmış balığı

Sobada ətli qat-qat

(5 nəfərlik). Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun əti. 3 ədəd baş soğan. 3 ədəd pamidor. 3 ədəd badımcan. 3 ədəd kartof. 1 ədəd şirin bibər. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. 100 q pendir. 1 x.q mayonez. Qızartmaq üçan bitki yağı. Duz

Xəşil

Ərzaqlar:. (2 nəfərlik). 1 st un. 3 st qaynadılmış soyuq su. 1/3 ç.q duz. Üstü üçün:. Bəhməz (doşab). Əridilmiş kərə yağı. Şəkər tozu. Hazırlanması:. Suyu bir qazana töküb üstünə duz töküb qarışdırırıq. Ələnmiş unu əlav

Qır-qır plov

(Azərbaycanın milli plov(aş) növlərindən biri). Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun əti. 2 ədəd baş soğan. 3 st uzun düyü. 4 x.q əridilmiş kərə yağı. 500 q təmizlənmiş şabalıd. 5-6 ədəd albuxara. 10-12 ədəd zoğal. 1 x.q zəfəran

Balqabaqlı aş

Ərzaqlar:. 3 st uzun düyü. 500 q qoyun əti. 500 q balqabaq. 3 ədəd baş soğan. 1 ədəd nar. 3-4 x.q əridilmiş kərə yağı. 1 x.q zəfəran. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Zəfəranın üstünə qaynar su töküb dəm almağa qoyuruq. Soğan




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az qis geyimləri 2020 gözəllik məhsulları kosmetika mehsullari azadqadin zorlama böyrək problemi ariqlamagin asan yollari kosmetika dovsan nagili savad haqqında