Şəkər xəmirli biskvit tortu

Şəkər xəmirli biskvit tortuƏrzaqlar:     

7 yumurta

1,5 st un

1 x.q nişasta

1 st şəkər tozu

1 paket vanil

 Krem üçün:Şəkər xəmirli biskvit tortu

200-220 q kərə yağı

1 banka qatılaşdırılmış süd

1 paket vanil

Şəkər xəmiri üçün:Şəkər xəmirli biskvit tortu

400-450 q konfet (yumşaq konfet-marshmallow)

450-500 q şəkər kirşanı

15-20 q kərə yağı

Müxtəlif qida boyaları

Hazırlanması:

Şəkər xəmirini hazırlamaq üçün baxın: Şəkər xəmirinin hazırlanması

Şəkər xəmirli biskvit tortuYumurtanın ağını sarısından ayırıb ağını köpüklənənə qədər mikserlə çalırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər tozunu az-az əlavə edib yenə mikserlə çalırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuYumurtanın sarısını əlavə edib çalırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuNişastanı və vanili əlavə edib çalırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuƏlənmiş unu az-az töküb qaşıqla qarışdırırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuDiametri 26 sm olan qabı yağlayıb unlayırıq xəmiri tökürük. 180 dərəcədə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqəyə bişiririk. Bişən kimi çıxarmayın.Sobanı söndürün 5-10 dəqiqə içində qalsın.

Şəkər xəmirli biskvit tortuİlıq olanda qabdan çıxardırıq.

Şəkər xəmirli biskvit tortuTamam soyuyanda bıçaqla iki yerə bölürük.

Şəkər xəmirli biskvit tortuKremi hazırlamaq üçün baxın: Qatılaşdırılmış süd ilə yağlı krem

Layın birini kemləyirik.

Şəkər xəmirli biskvit tortuSonra ikinci qatı qoyub kremləyirik. Tortun üstünü və yanlarını kremləyirik.

Şəkər xəmirli biskvit tortuTortu süfrəyə verməzdən qabaq bəzəyirik. Hazırladığımız şəkər xəmirindən qalın yuxa kimi yayıb tortun üstünə səririk.

Xəmiri qoyandan sonra yanlarını üstünü düzəldirik. Yanda qalan artıq hissəni kəsib götürürük.

Şəkər xəmirli biskvit tortuSonra istədiyimiz kimi tortu bəzəyirik.

Şəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuŞəkər xəmirli biskvit tortuNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8387   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

sac duzumleri qaşların formalari donlar 2025 tehsile aid atalar sözləri qış tədarükü qadın müdafiəsi baliq qulagi el isleri kosmetika novruz haqistalari statuslar qiz burcu pizza novruza aid hakışta