Sirli toyuq

Sirli toyuq2 kq yaxın toyuq əti Sirli toyuq300 q şampinyon göbələk
100 q holland pendiri
150 q soğan
1 diş sarımsaq
duru yağ
göyərti: cəfəri
mayonez
duz,istiot

Soğanı xırda-xırda doğrayırıq.

Sirli toyuqGöbələyi təmizləyirik,xırda-xırda doğrayırıq.

Sirli toyuqSoğanı duru yağda qızılı rəng alana kimi qızardırıq.

Sirli toyuqÜzərinə göbələyi əlavə edib qızardırıq.

Sirli toyuqDaha sonra holland pendirini sürtgəcin xırda gözündən keçiririk.

Sirli toyuqGöyərtini xırda doğrayırıq.

Sirli toyuqGöbələyi, pendiri, cəfərini, doğranmış sarımsağı bir yerdə qarışdırırıq.Bir az duz əlavə edirik.

Sirli toyuqToyuğu döş hissəsi tərəfdən ayırırıq.

Sirli toyuqŞəkildəki kimi dərisini aralayıb içliyi ora əlavə edirik.

Sirli toyuqSirli toyuqTavanı yağlayırıq və toyuğa mayonez çəkib şəkildəki kimi tavaya qoyuruq.180 dərəcəli sobada təxmini 1 saata yaxın bişiririk.

Sirli toyuqNuş olsun.

Müəllif:Leyla Abdullayeva

Mətbəx     Baxılıb: 4418   Tarix: 20 may 2014
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

turlar.az

sonxeber.az hamiləlik makiyaj etmek qaydalari adlarin menasi qaslar edebi janrlar dünya mətbəxi gözəllik və makiyaj kosmetika tərəzi qiz adlari rus dilini öyrənək hakışdalar tanisliq